Portalul prezinta informatii complete despre societatile specializate in domeniul securitatii la incendiu (P.S.I. - Prevenirea ┼či Stingerea Incendiilor): consultanta PSI | proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor si instalatiilor de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti | proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu | ignifugarea materialelor combustibile | verificarea, reincarcarea si repararea stingatoarelor de incendiu | proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor | efectuarea lucrarilor de termoprotectie.

Contactati societatile promovate si beneficiati de expertiza acestora in domeniul PSI!

Iluminat de siguranta Bacau

Iluminat de siguranta Bacau

   Conform standardelor, iluminatul de siguranta se aplica zonelor destinate publicului sau lucratorilor, specificand conditiile luminotehnice in cladiri si zone unde astfel de sisteme sunt solicitate.

   Rolul iluminatului de siguranta este acela de a permite iesirea in siguranta dintr-un loc, in conditii corespunzatoare pentru iluminatul cailor de iesire, in cazul interuperii alimentarii cu energie electrica.

   ELPROEX - Societate atestata ANRE - ofera urmatoarele tipuri de servicii: 

- masuratori PRAM, 

- paratrasnete si prize de pamant, 

- iluminat de urgenta, 

- instalatii electrice industriale, 

- modernizari instalatii electrice conform cerintei ISU, 

- instalatii automate de compensare a energie electrice reactive (suntem singurii care oferim acest serviciu in Bacau si in zona Moldovei).

 

0744 603 381

elproex@yahoo.com

Acoperim toata zona Moldovei!

© 2019 Copyright by psi-romania.ro