Portalul prezinta informatii complete despre societatile specializate in domeniul securitatii la incendiu (P.S.I. - Prevenirea ┼či Stingerea Incendiilor): consultanta PSI | proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor si instalatiilor de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti | proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu | ignifugarea materialelor combustibile | verificarea, reincarcarea si repararea stingatoarelor de incendiu | proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor | efectuarea lucrarilor de termoprotectie.

Contactati societatile promovate si beneficiati de expertiza acestora in domeniul PSI!

Accesorii PSI

Accesorii PSI

Aceste accesorii PSI usureaza interventia si micsoreaza timpul in care se intervine asupra unui incendiu. Un aspect important de retinut este calitatea acestor accesorii PSI.

Accesorii PSI sunt categoria de materiale destinate prevenirii si stingerii incendiilor ce au ca rol usurarea interventiilor asupra unui incendiu.

Mentionam printre aceste accesorii importanta tevilor de refulare. Ele ajuta la refularea apei asupra focarului de la distanta, formand astfel un jet sau o perdea de apa ce ajuta la suprimarea incendiului.

Toate detasamentele de pompieri au in dotarea lor tevi de refulare cu diferite aplicatii, distribuitoare, colectoare, ejectoare etc.

Racordurile sunt o parte importanta a categoriei accesorii psi deoarece ele sunt intalnite atat in instalatiile fixe de stins incendii ( instalatii de hidranti interiori si exteriori ) cat si in dotarea autospecialelor de interventie. Ele ajuta la racordarea furtunurilor destinate alimentarii cu apa a autospecialelor. Sau la racodarea tevilor de refulare cu furtunurile de refulare. La interconectarea a doua sau mai multe furtunuri de incendiu.

Tevile de refulare sunt folosite pentru directionarea jeturilor de apa asupra focarelor.

Tevi de refulare. Acestea sunt folosite de pompieri pentru stingerea incendiilor. Sunt fabricate din diverse materile precum plastic, aluminiu sau bronz. Sunt dotate cu racorduri storz pentru conectarea cu furtunurile de refulare. Le intalnim in dotarea cutiilor de hidrant sau a autospecialelor de pompieri. Au un rol foarte important in stingerea incendiilor. Teava de refulare focalizeaza sau pulverizeaza jetul de apa asupra focarelor de incendiu.

© 2019 Copyright by psi-romania.ro