Portalul prezinta informatii complete despre societatile specializate in domeniul securitatii la incendiu (P.S.I. - Prevenirea ┼či Stingerea Incendiilor): consultanta PSI | proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor si instalatiilor de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti | proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu | ignifugarea materialelor combustibile | verificarea, reincarcarea si repararea stingatoarelor de incendiu | proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor | efectuarea lucrarilor de termoprotectie.

Contactati societatile promovate si beneficiati de expertiza acestora in domeniul PSI!

Hidrantii exteriori se monteaza in exteriorul cladirilor

Hidrantii exteriori se monteaza in exteriorul cladirilor

Hidrantii exteriori se monteaza in exteriorul cladirilor.

Hidranti exteriori. Acest tip de hidranti de incendiu sunt confectionati din fonta ductila vopsita in camp electrostatic. Montarea lor pe conducta de apa se face cu ajutorul unui cot cu picior . Conectarea se face prin intermediul unor flanse.

Diametrele nominale sunt urmatoarele : DN 80 si DN 100

Adancimea de ingropare se alege in functie de zona geografica astfel incat sa fie sub linia de inghet a apei. Recomandam montarea de catre o firma specializata. Presiunea nominala de lucru este de 16 bar.

Montajul hidrantilor exteriori se face conform normativul P 118 partea II.

Se recomanda verificarea instalatiei de hidranti semestrial conform normativului.

© 2019 Copyright by psi-romania.ro