Nume:
Proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu Bucuresti
E-mail:
office@paizan.ro
Telefon:
0769.976.055
Website:
www.paizan.ro
Adresa:
Intrarea VESELIEI, nr. 5A, 052166, sector 5, Bucuresti

Proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu Bucuresti
Bucuresti Sector 2

Detalii

   PAIZAN ENGINEERING S.R.L oferă servicii de proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu, proiectare sisteme antiefractie, proiectarea sistemelor și instalațiilor de limitare și stingere a incendiilor, instalatii electrice precum si proiectarea sistemelor si instalatiilor de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti.

   Suntem autorizati in urmatoarele domenii:


- Proiectarea sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor
- Proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu
- Proiectarea sistemelor si instalatiilor de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti
- Proiectare sisteme antiefractie

 

Pentru detalii, oferte sau alte informatii nu ezitati sa ne contactati:

0769.976.055 / office@paizan.ro

 

Servicii

   SISTEME SEMNALIZARE, ALARMARE, ALERTARE INCENDII


   Va oferim solutii pentru protectia la incendiu conform necesitatilor pe care le intampina proiectul dumneavoastra. Atat pe partea de proiectare cat si pentru scenariu la foc va putem oferi consultanta de specialitate. Ne implicam in gasirea solutiilor pentru a nu aparea nici un fel de probleme in obtinerea autorizatiei la incendiu.  
   Instalatiile de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu au scopul de a detecta și semnaliza în cel mai scurt timp posibil apariția unui început de incendiu în spatiile protejate, precum și acela de a alarma personalul și oricare altă categorie de persoane aflate în zonă care pot ajuta la stingerea incendiului și la limitarea efectelor acestuia.
   Realizăm analize privind necesitățile individuale ale fiecărui client, ținând cont de legislația în vigoare.
   Asigurăm gama celor mai actuale și moderne suporturi tehnice și soluţii de implementare disponibile pe piață, în concordanță cu nevoile și situația specifică a clientului. Realizăm proiectul, obținem avizul verificatorului de proiect și întocmim documentația necesară, prevăzută de legislaţia în vigoare.

 

   SISTEME SUPRAVEGHERE VIDEO


   Sistemele de supraveghere video servesc la urmarirea si inregistrarea imaginilor dintr-un spatiu care trebuie supravegheat. Acestea au aparut din necesitatea companiilor de a tine sub control tot ceea ce se intampla pe proprietatile si in cladirile lor, avand ca principiu de baza faptul ca o singura persoana, responsabila de monitorizarea sistemului video cu camere de supraveghere, vede de zece ori mai mult decat o puternica patrula.
   Sistemele de supraveghere video se adreseaza, in principal, spatiilor in care se desfasoara activitati de productie, spatiilor comerciale, depozitelor de materiale dar si birourilor.
   Sistemul de supraveghere video poate fi interconectat cu un sistem de avertizare la efractie sau cu echipamente de control acces pentru un spor de eficienta. Toata gama de camere de supraveghere (camere de supraveghere IP) este certificata IP 65 si este destinata atat pentru uz interior cat si exterior.

 

    SISTEME ANTIEFRACTIE

   Oferim servicii de proiectare sisteme de alarmare la efractie (antiefractie ) cu personal tehnic avizat.
   Sistemele antiefractie rezidentiale sunt destinate persoanelor fizice, si pot fi instalate in resedintele acestora oferind un nivel maxim de protectie. Fiecare sistem este configurat in functie de nevoile clientului si de posibilitatile tehnice aferente.
   Sistemele antiefractie comerciale sunt destinate spatiilor comerciale precum: birouri, magazine, spatii de productie. Conform legii 333/2003, persoanele juridice au obligativitatea de a instala sisteme electronice de paza si protectie pentru spatiile pe care le detin si unde isi desfasoara activitatea.
  

   Detecție și alarmare efracție


   Sistemul de alarma antiefracție este o măsură de securitate pentru casă, biroul sau depozitul tău.
  Sistemele de detectie si alarmare la efractie si agresiune sunt instalatii compuse dintr-unul sau mai multe echipamente de centralizare si semnalizare (numite centrale de efractie), detectoare specifice, dispozitive personale de alertare, dispozitive de activare / dezactivare a supravegherii in partitii, dispozitive de avertizare sonora si optica, dispozitive de transmitere a alarmei la centre de receptie a alarmelor.

 

AVANTAJE:
-detecție efracție perimetrală
-senzori de mișcare
-soluții moderne de monitorizare și control

Supraveghere video
Sisteme compelte de supraveghere pentru interior si pentru exterior, perfecte monitorizarea obiectivului propus.
Solutiile de supraveghere includ:
-solutii inteligente de inregistrare si monitorizare
-camere cu termoviziune
-supraveghere video stradala

 

   Control acces


   Sisteme complete de control acces si pontaj reprezinta un instrument necesar pentru managementul eficient al resurselor umane in cadrul oricarei oraganizatii, avand totodata un rol important in asigurarea securitatii organizatiei. Filtrarea persoanelor cu drept de acces intr-un obiectiv sau institutie este absolut obligatorie pentru buna desfasurare a activitatii acestora.
   Sistemele de control acces sau pontaj pot fi cu cartela sau biometrice (amprenta, facial, LPR).

 

   Detecție și alarmare incendiu


   Solutii pentru detectia si alarmarea incendiilor, scopul sau principal fiind dintotdeauna alinierea exacta la nevoile clientilor din cele mai diversificate domenii de activitate – industriala si civila.
   Cu o gama larga de echipamente si un portofoliu deosebit de parteneri producatori sau furnizori, societatea noastra va ofera cele mai bune servicii si solutii pentru satisfacerea cerintelor specifice din zona de detectie si alarmare la incendiu.

 

   Consultanță și proiectare


   Consultanța în domeniul instalațiilor electrice are ca obiectiv alegerea soluției optime din punct de vedere tehnic și economic, conforme cu cerințele și necesitățile clientului.

   Oferim consultanță cu privire la fezabilitatea unui proiect cu scopul de a identifica alternative viabile, oferindu-i clientului posibilitatea de a alege soluția optimă.
   Compania noastră oferă servicii de consultanță atât pentru realizarea unor instalații electrice noi cât și pentru modernizarea și reabilitarea instalațiilor existente pentru reducerea consumului de energie, creșterea productivității sau scăderea costurilor de exploatare.
- Proiectare instalaţii electrice de alimentare cu energie electrică;
- Proiectare instalaţii electrice de distribuţie a energiei electrice;
- Proiectare instalaţii electrice de iluminat interior, exterior şi de siguranţă;
- Proiectare instalaţii electrice de prize şi forţă;
- Proiectare instalaţii electrice de protecţie;
- Proiectare instalaţii electrice de curenţi slabi.

 

   PROIECTARE INSTALATII DESFUMARE

Desfumarea se poate realiza în mod natural sau mecanic:

1) Desfumarea naturală (prin tiraj natural organizat) se realizează prin evacuarea fumului și introducerea de aer proaspăt, direct sau prin tubulatură având legătură direct cu exteriorul, realizată astfel ca să asigure o eliminare satisfăcătoare a fumului din spațiul respectiv;

   Evacuarea naturală a fumului se poate face prin unul din următoarele sisteme :

    - prin ferestre de desfumare în fațadă
    - prin trape pe acoperiș
    - prin guri de evacuarea fumului

Introducerea de aer proaspăt (denumit și aer de compensare) se poate face prin unul din următoarele sisteme:

    - prin ferestrele de desfumare din fațadă;
    - prin ușile spațiului care se desfumează, care dau spre exterior sau spre volume ce pot fi ușor aerisite
    - prin scări deschise
    - prin guri de introducere

 

2) Desfumarea mecanică (prin tiraj mecanic) este asigurată prin extragerea mecanică a fumului și introducerea de aer proaspăt în mod natural sau tot pe cale mecanică, cu dispozitive astfel dispuse încât să asigure o desfumare a volumului considerat.

   Desfumarea mecanica  și dirijarea fumului se realizeza cu clapeti rezistenti la foc, voleți de desfumare, grile rezistente la foc.
 

   Tipuri trape de fum

  •     Trapa de fum electrica – are ca mecanism de deschidere un actuator electric  alimentat la 24V.
  •     Trapa de fum pneumatica – are mecanism de deschidere un piston pneumatic ce este acționat cu gaz (CO2). Deschiderea se poate realiza cu impuls pneumatic, prin traseu teava de cupru si butelie CO sau/si cu impuls electric (24V).
  •     Trapa de fum pirotehnica – are mecanismul de deschidere un ax metalic introdus într-o teacă la baza căreia este montată o încărcătură explozibilă. Deschiderea se poate realiza cu impuls pneumatic, prin traseu teava de cupru si butelie CO sau/si cu impuls electric (24V).
  •     Trapa de fum mecanica – are mecanismul de deschidere format dintr-un tandem de 2 sau 3  resorturi (telescoape) oleo-pneumatice – comprimare cu gaz. Deschiderea se poate realiza cu impuls pneumatic, prin traseu teava de cupru si butelie CO sau/si cu impuls electric (24V).

 

© 2019 Copyright by psi-romania.ro