Nume:
PRESTING SRL - Instalarea si intretinerea sistemelor si instalatiilor de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor fierbintiu - SATU MARE
E-mail:
prestingsrl@ymail.com
Telefon:
0744.778.528
Website:
http://stingatoarepresting.ro/
Adresa:
Satu Mare, Strada Ady Endre 35

PRESTING SRL - Instalarea si intretinerea sistemelor si instalatiilor de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor fierbintiu - SATU MARE

Persoane autorizate in conformitate cu OMAI nr. 87/2010 pentru efectuarea lucrarilor de instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti.

Detalii

   Suntem o companie cu capital integral privat, infiintata in anul 2001. Societatea desfasoara activitati in domeniul aparari impotriva incendilor, fiind atestata pentru efectuarea lucrarilor de verificare, reincarcare si reparare a stingatoarelor de incendiu, instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor (hidranti interiori si exteriori, instalati sprinkler si drencer), instalare si intretinere a sistemelor de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti (trape de fum).
   De asemenea societatea comercializeaza produse destinate stingerii incendiilor: stingatoare, furtunuri de refulare, cutii de hidrant cu accesorii, hidranti exteriori, alte echipamente, materiale, accesorii destinate stingerii incendiilor.
   Cu o experienta de peste 18 ani in domeniu, servicile noastre sunt diversificate si de buna calitate. S.C. PRESTING S.R.L. va ofera o gama variata de servicii in domeniul prevenirii incendiilor.

   Alaturi de echipa PRESTING SRL siguranta afaceri tale este o certitudine. Servicile si produsele oferite sunt conform normelor nationale si europene in vigoare.

 

Pentru informatii si oferte, nu ezitati sa ne contactati:

0744.778.528

prestingsrl@ymail.com

Satu Mare, Strada Ady Endre 35

 

 

Experienta
Dupa 18 ani in acest domeniu suntem lideri de piata.
Profesionalism
Atentia acordata fiecarui client este o GARANTIE pentru viitor.
Calitate
Servicile si produsele noastre respecta cele mai riguroase norme.
Promtitudine
In cel mai scurt timp oferim o solutie pentru clientii nostri.

 

Servicii

 

 

   Societatea noastra ofera servicii de instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de ventilare pentru evacuarea fumului si a gazelor fierbinti.
   Evacuarea fumului si a gazelor fierbinti (desfumarea) este procesul de extragere din spatiile incendiate a unei parti din fumul si gazele de ardere in scopul asigurarii conditiilor de evacuare a utilizatorilor si a folosirii mijloacelor de interventie la stingere, precum si pentru evacuarea gazelor fierbinti degajate de incendiu in fazele de dezvoltare.
  

   Desfumarea se poate realiza in mod natural sau mecanic:

1) Desfumarea naturala (prin tiraj natural organizat) se realizeaza prin evacuarea fumului si introducerea de aer proaspat, direct sau prin tubulatura avand legatura direct cu exteriorul, realizata astfel ca sa asigure o eliminare satisfacatoare a fumului din spatiul respectiv;
Evacuarea naturala a fumului se poate face prin unul din urmatoarele sisteme :
-prin ferestre de desfumare in fatada;
-prin trape pe acoperia;
-prin guri de evacuarea fumului.
   Introducerea de aer proaspat (denumit si aer de compensare) se poate face prin unul din urmatoarele sisteme:
-prin ferestrele de desfumare din fatada;
-prin usile spatiului care se desfumeaza, care dau spre exterior sau spre volume ce pot fi usor aerisite;
-prin scari deschise;
-prin guri de introducere.

2) Desfumarea mecanica (prin tiraj mecanic) este asigurata prin extragerea mecanica a fumului si introducerea de aer proaspat in mod natural sau tot pe cale mecanica, cu dispozitive astfel dispuse incat sa asigure o desfumare a volumului considerat.
   Desfumarea mecanica  si dirijarea fumului se realizeza cu clapeti rezistenti la foc, voleti de desfumare, grile rezistente la foc.

 


   In conformitate cu prevederile: Normativului P118-2/2013, Legii nr. 307/2006 privind apararea impotriva incendiilor, cu modificarile si completarile ulterioare, Ordinului ministrului administratiei si internelor nr. 163/2007 pentru aprobarea Normelor generale de aparare impotriva incendiilor, prestam servicii de instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor (hidranti, sprinklere).
   Un aspect extrem de important cand vine vorba despre siguranta in caz de incendiu este raspunderea. Mizele sunt foarte mari in astfel de situatie, de aceea nu exista loc pentru nici un compromis.
   Asiguram instalatii complete de stingere a incendiilor. Detinem, conform normelor in vigoare, toate certificarile necesare pentru instalarea si intretinerea sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor. Sistemele pe care le montam sunt alcatuite din echipamente de ultima generatie de la producatori importanti.
   Solutiile pe care le oferim sunt:
-Instalatii exterioare de stingere a incendiilor cu hidranti
-Instalatii interioare de stingere a incendiilor cu hidranti
-Instalatii interioare de stingere a incendiilor cu sprinklere sau drencere
   Hidrantul de incendiu exterior este un dispozitiv fix cu robinet aflat in exteriorul cladirilor si racordat la conductele de distributie a apei sub presiune, care permite alimentarea autospecialelor de pompieri in caz de incendiu, precum si stropirea strszilor sau grsdinilor. In general, incintele civile si industriale sunt prevazute cu hidranti exteriori, exceptie facand unele cladiri cu pericol redus la incendiu, care au dimensiuni si capacitati mici.
   Hidrantul interior este un robinet de colt cu ventil. La intrare este prevazut cu un filet exterior pentru racordarea la o teava de otel, iar la iesire, cu un filet care permite insurubarea. Se va monta un racord fix cu un furtun cu teava de refulare, astfel incat sa se permita formarea, dirijarea si imprastierea jetului de apa asupra obiectului aflat in pericol de indendiere.
   Sprinklerele au ca scop detectarea automata a inceputurilor de incendiu si stingerea automata a acestora, precum si semnalizarea automata a inceputurilor de incendiu.
   Drencerele au ca scop stingerea incendiilor cu apa dispersata in incaperi cu pericol ridicat de incendiu, in care alte sisteme de stingere nu sunt eficiente sau adecvate. Limiteaza si localizeaza incendiile prin realizarea unor perdele de apa cu care se protejeaza golurile (usi, ferestre, scari rulante) din elementele de compartimentare impotriva incendiilor. Racesc suprafetele bunurilor care pot fi afectate de caldura in caz de incendiu, prin stropirea sau acoperirea cu apa.

 

 

 

   Conform legislației în vigoare (Legea nr. 307/2006 Privind apărarea împotriva incendiilor) verificarea periodică, repararea și încărcarea oricărui tip de stingător și a altor aparate de stins incendii, se execută numai de persoane atestate de Centrul Național de Securitate la Incendii și Protecție Civilă.
   Perioada minimă de verificare, reparare și încărcare a stingătoarelor de incendiu este de 12 luni pentru stingatoarele cu pulbere și cele cu dioxid de carbon și 12 luni pentru cele cu spumș.

   Întrega operație de verificare, reparare și încărcare a stingătoarelor este executată avându-se în vedere procedurile specifice de lucru aprobate de Centrul Național pentru Securitate la Incendiu și Protecție Civilă, precum și Prescripțiile Tehnice PT 5-2003 Colecția ISCIR.
   Toată gama de stingătoare necesită service regulat.
   Firma noastră este dotată cu toate instalațiile necesare asigurării următoarelor servicii de întreținere și verificare:
-încarcarea stingătoarelor cu agent de stingere (pulbere, spumă, CO2);
-verificarea presiunii și integrității pieselor componente;
-înlocuirea pieselor defecte (manometre, furtune, mânere, etc.);
-vopsirea stingătoarelor, pentru cele ce necesită această operațiune.

   Aceste servicii sunt asigurate pentru întreaga gamă de stingătoare aflate pe piață în acest moment.

 

 

 

© 2019 Copyright by psi-romania.ro