Nume:
MIMA SMOKE OUT SRL
E-mail:
office@mima-trapefum.ro
E-mail 2:
tehnic@mima-trapefum.ro
Telefon:
0731-365.367
Website:
https://www.mima-trapefum.ro/
Adresa:
Punct de lucru/producție Str. Padurii, Nr.14 - Chitila, Jud. Ilfov

MIMA SMOKE OUT SRL

Persoane autorizate in conformitate cu OMAI nr. 87/2010 pentru efectuarea lucrarilor de instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti.

Detalii

 

 

 

 

Producatori de trape de fum conform normelor EN 12101-2/2007 publicat in Monitorul Oficial ne.704bis/15.10.2012
 

 

Testele efectuate in laborator conform marcajului CE confirma cea mai inalta calitate a trapelor de fum in prezent de pe piata

 

Eficienta aerodinamica excelenta permite optimizarea numarului de trape pentru orice proiect

 

Producem si instalam trape de fum

 

 

    MIMA SMOKE OUT  poate asigura urmatoarele lucrari, respectand legislatia romaneasca:

- Proiectarea sistemelor si instalatiilor de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti

- Instalarea si intretinerea sistemelor si instalatiilor de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti

   Obiectivul nostru este de a oferi clientilor siguranta si calitate atunci cand ne aleg pentru a executa un proiect. Comunicarea directa, concisa si transparenta, personalul calificat precum si procedurile prin care urmarim ca obiectivele sa fie indeplinite, sunt prioritatile de top in proiectarea,  planificarea si executarea tuturor lucrarilor.

 

 AUTORIZATII IGSU  
 

- Proiectare si instalare a sistemelor si instalatiilor de ventilare pentru evacuarea fumumului si gazelor fierbinti cu exceptia celor de tip natural organizat.

- Instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de ventilare pentru evacuarea fumului si a gazelor fierbinti.


   MIMA SMOKE OUT produce, comercializeaza si instaleaza trape de fum, luminatoare, trape de ventilatie si de acces.

- Productie trape de fum si luminatoare create special pentru intemperiile meteorologice vant si zapada din Romania conform EN 12101-2 

- Marcaj CE cu cele mai mare incarcari la zapada pana la SL 2000 Pa, Coeficient arie de desfumare Cv= 0.85

- ISO 9001

 Punct de productie in Chitila, Str. Padurii, nr. 14 (in incinta Fabricii de Prefabricate beton Sagex Construct)

 

   MIMA SMOKE OUT va pune la dispozitie o gama diversificata de modele trape de fum, care se pot adapta oricarui tip de proiect, in functie de solicitarile beneficiarilor.

 

Oferim ceea ce pentru dumneavoastră este important:

servicii realizate de specialiști, într-un timp rezonabil, la costuri optime.
 

 0731-365.367 

 

office@mima-trapefum.ro | tehnic@mima-trapefum.ro


 

Servicii

   MIMA SMOKE OUT, ofera servicii de instalare si intretinere pentru trapele de fum pe care le produce, in conformitate cu ordinul nr 163/2007 al Ministerului Afacerilor Interne, instalarea si intretinerea dispozitivelor de prevenire a incendiilor trebuie efectuate in conformitate cu standardele europene si cu personal autorizat IGSU.

   MIMA SMOKE OUT va ofera consultanta de specialitate in alegerea trapelor de fum potrivite proiectului dumneavoastra – avand in vedere cerintele tehnice, bugetul, dar si factorii externi unde acestea vor fi amplasate.

 

Instalarea si intretinerea sistemelor si instalatiilor de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti


   Societatea noastra ofera servicii de instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de ventilare pentru evacuarea fumului si a gazelor fierbinti.
   Evacuarea fumului si a gazelor fierbinti (desfumarea) este procesul de extragere din spatiile incendiate a unei parti din fumul si gazele de ardere in scopul asigurarii conditiilor de evacuare a utilizatorilor si a folosirii mijloacelor de interventie la stingere, precum si pentru evacuarea gazelor fierbinti degajate de incendiu in fazele de dezvoltare.
   Desfumarea se poate realiza in mod natural sau mecanic:
- Desfumarea naturala (prin tiraj natural organizat) se realizeaza prin evacuarea fumului si introducerea de aer proaspat, direct sau prin tubulatura avand legatura direct cu exteriorul, realizata astfel ca sa asigure o eliminare satisfacatoare a fumului din spatiul respectiv;
- Desfumarea mecanica (prin tiraj mecanic) este asigurata prin extragerea mecanica a fumului si introducerea de aer proaspat in mod natural sau tot pe cale mecanica, cu dispozitive astfel dispuse incat sa asigure o desfumare a volumului considerat.
   Desfumarea mecanica  si dirijarea fumului se realizeza cu clapeti rezistenti la foc, voleti de desfumare, grile rezistente la foc.

 

Proiectarea sistemelor si instalatiilor de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti


   Societatea noastra este abilitata si certificata să ofere un serviciu complet, pornind de la calcularea necesarului de vopsea termospumanta conform scenariilor de protectie impotriva incendiilor elaborate de IGSU si pana la realizarea finală a acesteia.
   Suntem specializati in acoperirea cu vopsea termorezistenta, asigurand o rezistenta la temperaturi inalte conform specificatiilor tehnice ale produselor termorezistente folosite.
   Conform HG 571/ 10.08.2016, parte din categoriile de construcții și amenajări care se supun avizării și/sau autorizării privind securitatea la incendiu sunt cladiri sau spatii amenajate in cladiri avand destinatia de:
- productie sau depozitare, agrozootehnice sau agroindustriale, gara, autogara, parcaj;
- alimentatie publica, comert, centru de agrement;
- birouri, sedii ale autoritatilor locale si centrale;
- hoteluri, moteluri, cabane turistice, pensiuni;
- cultura , invatamant, supraveghere, ingrijire sau cazare/ adapostire a persoanelor;
- de locuit, noi sau existente;
- spitale, dispensare, policlinici.


   Serviciile de proiectare instalatii de desfumare incendiu contin proiectare instalatii de ventilatie mecanica pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti.

 

Trape de fum

Trapele de fum sunt destinate evacuarii fumului si substantelor toxice din interiorul unei cladiri unde are loc un incendiu si reprezinta unul din elementele esentiale pentru evacuarea fumului.

Toate trapele de fum produse, comercializate si montate de MIMA SMOKE OUT sunt conforme cu legislatia nationala si europeana in vigoare  cat si cu normativele Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU).

- Trape de fum pneumatice (trape de fum pirotehnice). Au avantajul de a fi independente de sistemul electric al construcției unde sunt instalate. Declansarea lor se face prin intermediul unei sigurante termofuzibile, care se sparge la temperaturi de peste 63 de grade Celsius.

- Trape de fum electrice - Sunt conectate la sistemul electric al constructiei, printr-o centrală de avertizare incendiu cu senzori de detectie a fumului. Ele au avantajul de a funcționa si cu curenti slabi.

Potrivit normativului P118-99, indiferent de tipul de trape fum instalate intr-o cladire, este obligatoriu ca acestea sa fie prevazute atat cu actionare automata, cat si manuala.

Astfel, indiferent de alegere, aveti certitudinea unor produse premium – realizate din materiale de inalta calitate si durabile.
 
Principala functie a trapelor de fum (sistem de evacuare a fumului) este de a asigura conditii de securitate pentru:
- realizarea evacuarii eficiente a cladirii in caz de incendiu
- mentinerea unor conditii favorabile de mediu in apropierea incendiului, pentru a veni in sprijinul actţiunilor de stingere a acestuia

 

Functiile suplimentare ale trapelor de fum sunt:
- iluminat natural suplimentar
- evacuare naturală suplimentara a fumului din incaperi

 

Problema securitatii în caz de incendiu este esentiala pentru cladiri, mai ales pentru cele cu spatii largi, deschise, cum ar fi centrele comerciale moderne, hotelurile si cladirile industriale, datorita inaltimii plafoanelor si imposibilitatii segmentari maselor de aer care se acumuleaza in interior.

 

 

 

 

Luminatoare

Luminatoarele sunt o sursă de iluminat natural şi/sau de ventilaţie pentru spaţiile publice şi pentru clădirile industriale, precum şi pentru podurile şi mansardele clădirilor rezidenţiale.

Luminatoarele instalate într-o clădire trebuie să asigure o lumină naturală comfortabilă şi plăcută. Această soluție este mult mai eficientă decât ferestrele laterale tradiționale și, ceea ce este extrem de important, duce la un consum de energie electrică mult mai mic pe timpul zilei.

Se recomandă efectuarea de inspecţii periodice ale luminatoarelor şi trapelor de fum cel puţin de două ori pe an, primăvara şi vara

 

Galerie foto

MIMA SMOKE OUT SRL
MIMA SMOKE OUT SRL
MIMA SMOKE OUT SRL
MIMA SMOKE OUT SRL
MIMA SMOKE OUT SRL
MIMA SMOKE OUT SRL
MIMA SMOKE OUT SRL
MIMA SMOKE OUT SRL
MIMA SMOKE OUT SRL
MIMA SMOKE OUT SRL
MIMA SMOKE OUT SRL
MIMA SMOKE OUT SRL
MIMA SMOKE OUT SRL
MIMA SMOKE OUT SRL
MIMA SMOKE OUT SRL
MIMA SMOKE OUT SRL

© 2019 Copyright by psi-romania.ro