Nume:
Instalarea si intretinerea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu IASI
E-mail:
office@skl.ro
Telefon:
0740.010.252
Telefon 2:
0745.777.585
Website:
https://skl.ro/acasa
Adresa:
Cluj-Napoca, Observatorului, nr 113A
Facebook

Instalarea si intretinerea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu IASI

Detalii

  

   Compania SKL Technion Solution este o companie de inginerie specializată pe servicii de execuție și implementare de soluții integrate și complete în domeniul instalaților de curenți tari și slabi din sectoarele civile, industriale și energetice. SKL Technion Solution este o companie parterneră a unei companii de talie globală, Lummii Group LTD, specializată în identificarea și implementarea soluțiilor de optimizare a consumurilor energetice, și implicit a costurilor operaționale.

   Viziunea și valorile SKL Technion Solution se bazează atât pe competențele tehnice, cât și pe muncă în echipă, seriozitate, integritate și implicare. Dinamismul și performanța SKL Technion Solution se cladește în fiecare zi pe integritatea, energia si motivația echipei, a cărei competență ne diferențiază de concurenți. Proiectele în care suntem implicați contribuie la creșterea nivelului de expertiză și învățare continuă.

   Serviciile noastre acoperă o gamă largă de competente precum cele de mai jos, astfel ducând proiectul de la concept la implementare si realitate.
     -Management de proiect
     -Antreprenoriat general
     -Intocmire de studii de solutie si fezabilitate
     -Proiecte tehnice
     -Obtinere de autorizatii in vederea implementarii
      -Implementare proiecte la cheie
      -Intocmirea documentatiei tehnice
      -Proiectare si executie proiecte la cheie
      -Aplicatii BMS si tehnologii SMART
      -Masuratori diverse
      -Monitorizare si mentenanta predictiva-corectiva
      -Lucrarii de constructii conexe instalatiilor: fundatii, armaturi, sudura, montaj, ansambrari, uzinaj
      -Tablotierat
      -Integrare sisteme

  

   Realizăm servicii specializate de proiectare și bugetarea întregului sistem astfel încat acestă soluție să se integreze în compania dumneavoastră.
   Oferim consultanță și propunem soluții fiabile care vin în întâmpinarea nevoilor clientului.
   Realizăm implementarea "la cheie": instalarea, parametrizarea, integrarea in retea si punerea in functiune a sistemului.
   Competență profesională pentru mentenanța oricărui tip de sistem de instalații civile, industriale sau energetice.

 

 

 

Pentru mai multe detalii și oferta personalizată, contactează specialiștii Skl Technion Solution.

 

Cluj-Napoca, Observatorului, nr 113A


office@skl.ro


0740-010.252


0745-777.585

 

 

Servicii

   INSTALAȚII ELECTRICE
 

 Din punctul de vedere al locului unde se executa instalatiile electrice, putem executa:

    - Instalatii electrice interioare, care cuprind conductoarele cu toate elementele accesorii de montaj, intrerupere, protectii ce se monteaza in interiorul cladirilor de orice fel;
     - Instalatii electrice exterioare, la care elementele instalatiei sunt montate in afara cladirilor.

Din punct de vedere al intensitatea curentului si de destinaţie (receptoarele alimentate), instalaţiile electrice pe care le putem executa sunt:
 

   Curenți tari

   - instalaţii de putere forţa, cuprinzând instalatiile ce deservesc echipamentele destinate nemijlocit aplicării energiei electrice (producere, transport, distribuţie, consum) in scop util de producerea de lucru mecanic, căldura, procese electrochimice
    - instalaţii de iluminat electric
    - instalaţii de automatizare, măsura si control
    - instalaţii pentru compensarea puterii reactive
    - instalaţii pentru reducerea regimului deformant
    - instalaţii de protecţie împotriva socului electric
 
   Curenți slabi

     - instalaţii de telecomunicaţii
     - instalaţii de detectare automata si de alarma
     - instalaţii de telesupraveghere a funcţionarii instalaţiilor de curenţi tari din clădiri
     - instalaţii de ceasoficare
     - instalaţii de telecomanda si telemăsurare

 La proiectarea cat si executarea instalatiilor electrice interioare pentru iluminat normal si prize se tine seama de urmatoarele aspecte:

     -Circuitele pentru iluminat vor fi separate de circuitele de prize;
    -Se admit doze centralizate comune pentru circuitele de iluminat, prize, comenzi si semnalizari numai daca aceste circuite functioneaza la aceeiasi tensiune;
    -Se prevad circuite monofazate de iluminat pentru o putere totala instalata de maxim 3kW si circuite trifazate pentru o putere totala instalata de maxim 8 kW;
    -Numarul total de corpuri de iluminat pe faza nu va depasi 30;
    -Aparatele de conectare folosite pentru circuitele electrice ale lampilor fluorescente vor avea un curent nominal de minim 10 A.
    -Corpurile de alimentat se vor alimenta intre faza si nul; la partea filetata a duliei lampii se va lega conducta nul, iar la borna de interior a duliei se va lega conducta de faza trecuta prin intrerupator;
    -Circuitele pentru prizele de utilizare generala vor fi incarcate cu maxim 15 prize simple sau duble;
    -Intrerupatoarele, comutatoarele si butoanele pentru iluminat se vor lega numai pe conducte de faza; inaltimea de montare va fi de 1,5 m de la nivelul pardoselii finite;
    -Prizele la instalatii electrice interioare de iluminat normal si prize se vor monta la urmatoarele inaltimi de la pardoseala finita:

  • -   la 0.7 - 1,2 m in incaperi pentru bai, grupuri sanitare;
  • -     peste 0,2 m in alte incaperi.

     -Intreruptoarele, comutatoarele si prizele se vor monta la minim 0,8 m de la elementele metalice in legatura cu pamantul.
    Corpurile de iluminat de orice tip vor fi alimentate numai intre faza si nul.

 

   Iluminat de siguranta si antipanica

   Sistemul de instalatii electrice iluminat de siguranta si antipanica, este parte a iluminatului de securitate.

   Rolul este de a evite panica și asigurarea nivelului de iluminare ce permite vizibilitate până în locul de unde calea de evacuare poate fi identificată. Sistemul de iluminat împotriva panicii impune, în spații cu suprafață mare și/sau cu multe persoane.

    Fluxul necesar a fi instalat în respectivele corpuri este mult superior celui emis de corpurile de iluminat tip luminobloc, utilizate pentru a marca:

  • -   o ieșire,
  • -   traseul căilor de evacuare,
  • -   prezența hidranților.

   Corpurile de iluminat ale sistemului de iluminat împotriva panicii se integrează printre cele ale sistemului de iluminat normal :

  • -    se montează pe același tavan, dar nu sunt comune cu acestea.

 

   Corpurile de iluminat: Dacă corpurile de iluminat cu care se realizează sistemul de iluminat de securitate împotriva panicii sunt cu sursă inclusă, alimentate de pe același circuit cu corpurile sistemului de iluminat normal, la un defect pe circuit, sistemul de iluminat de panică intră automat în funcțiune.

   În spații în care există posibilitatea instaurării panicii se impune ca o persoană instruită să pună în funcție sistemul de iluminat împotriva panicii, cu aparate de comandă accesibile numai acestuia și din puncte neafectate de prezența persoanelor aflate în stare de panică.
 

   Legare la pământ

   Prin împământare se inţelege ansamblul format din electrozi ingropaţi în pământ, legaţi între ei prin conductoarele de legare la pământ, montate între electrozi şi între priza de pamant in ansamblu şi instalaţiile electrice. În funcţie de componentele folosite pentru construcția electrozilor de legare la pamant, prizele de pământ, pot fi împărțite în naturale și artificiale

    Electrozii naturali de legare la pământ: includ elemente metalice înglobate în fundații (armătura din fundațiile clădirilor) și alte părți metalice ce au un bun contact cu pământul.
    Electrozii artificiali de legare la pământ: includ electrozi plasați orizontal sau verical în pământ în afara fundațiilor, în diferite configurații.

 

   Verificare instalatii electrice de legare la pamant și de protecție împotriva trăsnetelor

   Verificarea cuprinde inspectarea documentaţiei tehnice, verificări vizuale, realizarea de măsurători finalizate cu Buletine de verificare, iar rezultatele vor fi înregistrate într-un raport de verificare.

   Încercările care se fac în mod frecvent la o instalaţie de împământare sunt:

  • -  Incercări de continuitate a conductoarelor
  • -  Măsurarea rezistentei de dispersie a prizei de pamant

  

   În conformitate cu Normativul I7/2011, este obligatorie verificarea prizelor de pământ înainte de recepționare şi punere în funcţiune şi apoi prin verificări periodice. Verificările trebuie să demonstreze că rezistența de dispersie a prizei de pământ corespunde valorii pentru protecția persoanelor și a bunurilor în orice anotimp. Rezultatul măsurătorii, traseele de măsurare și distanțele alese pentru sonde trebuiesc înregistrate astfel încât la verificări ulterioare să se poată efectua comparări ale valorilor măsurate.

 

   Metode de testare a prizei de pământ
 

   Pentru măsurarea rezistenţei de dispersie a prizei de pământ se folosesc următoarele metode

  • -   Cădere de tensiune – testare cu trei şi patru poli
  • -   Testarea selectivă (cu un cleşte)
  • -   Testarea fară ţăruşi (cu doi cleşti)
  • -   Metoda celor doi poli
  • -   Metoda impulsului

  

   Paratrasnet

   Paratrăsnetul reprezintă o investiție pe cât de simplă pe atât de utilă. Acesta este imperios necesar pentru activitatea de protecție a muncii dar și pentru protejarea clădirilor în general. Toate normele de protecție a muncii prevăd instalarea de paratrăsnete pe clădiri cu scopul de a spori siguranța în momentul în care au loc furtuni și descărcări electrice.
 

 

   Tablouri electrice

   Intr-o instalatie electrica tabloul electric reprezinta cel mai important echipament care asigura alimentarea cu energie electrica a tuturor circuitelor dintr-o cladire si in acelasi timp ii ofera acesteia si o siguranta si protectie necesara.

Pentru ca siguranta si durabilitatea instalatiilor electrice a clientilor incepe de la proiectarea si executia circuitelor si a tablourilor electrice de distributie si automatizare, avem proceduri clar stabilite, electricieni cu experienta si activitati normate; astfel, oferim uzinarea de tablouri electrice si de automatizare dimensionate adecvat si eficient, in functie de cerintele de utilizare din facilitatea de productie.

Solutia propusa de noi, in functie de nevoile dumneavoastra, acopera furnizarea de tablouri electrice in limita a 3200 A, acoperind la cheie tot procesul de realizare a tablourilor electrice:

  •  -  Echipare
  •  -  Cablare
  •  -  Etichetare
  •  -  Probe si incercari
  •  -  Livrare
  •  -  Punere in functiune
  •  -  Asistenta tehnica

 

   Automatizari Electrice

   O automatizare industriala complexa mentine fluxul tehnologic neintrerupt. Aceasta elimina posibilele intarzieri cauzate de problemele ce pot aparea la personalul uman si creste randamentul proceselor, prin continuitate.

   Misiunea noastră este de a oferi cel mai bun seriviciu tehnic de proiectare si executare a instalatiilor electrice cu un inalt grad de automatizare si control pentru orice tip de proiect.
 
Va putem oferi solutii dintre cele mai complexe adaptate nevoilor voastre:

    - Tablouri pentru instalatii electrice si de automatizare;
   - Sisteme computerizate de masura, reglare, comanda si semnalizare a parametrilor instalatiilor industriale (temperatura, presiune debit, nivel, marimi electrice, stari contacte ,etc.);
    - Instalatii de automatizare electrice;
    - Sisteme complete de monitorizare si control a proceselor industriale, de la actuatori si senzori din teren.


  

   SISTEME DE SECURITATE

 

   Supraveghere video

   Skl Technion Solution instalează sisteme supraveghere video, menite să monitorizeze în timp real, evenimente și persoane, cât și ulterior, prin stocarea înregistrărilor, imaginilor video pentru o anumită perioadă de timp. Aceste sisteme sunt proiectate de specialiștii noștri în funcție de necesitățile obiectivului asigurat și cerințele clienților, cu scopul obținerii celor mai bune soluții tehnice de securitate.
 Sisteme Supraveghere Video oferite de Skl Technion Solution:

  • -   Analog și IP
  • -   Videorecordere DVR/NVR (digitale și în rețea)
  • -   Plăci de captură, multiplexoare, monitoare

 

   Destinații posibile

  •  -  spații comerciale;
  •  -  depozite, hale de producție;
  •  -  instituții financiar-bancare;
  •  -  spații de birouri;
  •  -  hoteluri, instituții de interes public;
  •  -  cazinouri și alte spații de desfășurare jocuri de noroc;
  •  -  spații rezidențiale (apartamente, vile, cabane, case de vacanță, etc).

 

   Detecție efracție

   Instalăm sistemele de securitate antiefractie care îndeplinesc rolul de protejare a persoanelor, bunurilor și valorilor aflate într-un spațiu bine delimitat, astfel incât nevoia de securitate să fie satisfăcută în proporție de 100%. Folosirea acestor sisteme pe lângă scopul de protecție are și un puternic efect de descurajare al infractorilor.

 

   Interfonie & Videointerfonie

   O variantă tot mai des utilizată în ultimul timp sunt Interfoanele și Videointerfoanele. Cu ajutorul unui astfel de sistem puteți afla foarte simplu pe cine urmează să primiti în incinta propietatii dumneavoastră, puteți comunica și permite sau refuza accesul acestei persoane. În plus cu ajutorul unui sistem de interfonie videointerfonie, aveți posibilitatea de a vedea persoana care apelează.

 

   Sisteme Control Access

   Un instrument de management și gestionare a intrărilor și ieșirilor dintr-o anumită zonă sau clădire având misiunea de protejare a personalului, clădirilor, echipamentelor, depozitelor și datelor confidențiale.

 Soluții tehnice oferite

    - Centrale de control acces
    - Cititoare și carduri magnetice, de proximitate, biometrice, cod bare
    - Yale, electromagneți, amortizoare uși, butoane ieșire/evacuare
    - Software control acces-pontaj

   La toate acestea departamentul tehnic al Skl Technion Solution poate oferi programe specializate de pontaj, care preiau informațiile din sistemul de control al accesului și generează o gamă complexă de rapoarte de pontaj, grafice și analize periodice, exportul datelor în formate compatibile cu aplicațiile pentru calcularea salariilor.

   Un alt avantaj competitiv al Skl Technion Solution este capacitatea dovedită de interconectare a sistemului de control acces la un sistem de avertizare detecție efracție și detecție incendiu ce poate pune la dispoziție diferite dispozitive de automatizare (aprinderea/stingerea luminii, ventilația sau aerul condiționat, etc).

   Aplicațiile în care sunt folosite sistemele de control acces: clădiri industriale, clădiri rezidențiale, birouri, stadioane, parcări, hoteluri, bănci etc.

 

   MONITORIZARE ȘI MENTENANȚĂ


   MONITORIZARE SI MENTENANTA PREDICTIVA – CORECTIVA

   In cadrul contractului serviciilor de mentenanta vor fi prevazute interventii preventive cu periodicitate in mai multe etape: la 6 luni, la 4 luni si la 3 luni de verificare pe an, functie de varianta optata de beneficiar, avand la baza lucrarii din categoriile de lucrarii specificate in propunerea tehnico-economica.
   Dupa fiecare interventie preventiva, Executantul va transmite catre Beneficiar raportul cu privire la starea sistemelor si rapoartele de verificare efectuate la fata locului semnate si avizate atat de catre reprezentantii Beneficiarului cat si de catre reprezentantii Executantului. Rapoartele de interventie pot fi insotite de devize-oferta, acestea reprezentand lucrari suplimentare, de remediere sau inlocuire elemente defecte.
   Mentenanta corectiva se va desfasura la cererea Beneficiarului astfel: In momentul aparitiei unui eveniment Beneficiarul are obligativitatea de a anunta Executantul in scris sau telefonic cu privire la defectiune a aparuta si de a cere remediere acesteia.

 

   Sisteme Antiincendiu

   In cadrul mentenantei sistemelor antiincendiu noi acoperim urmatoarele:

    -sisteme de detectie si avertizare incendiu,
    -sisteme de desfumarea,
    -instalatii de monoxid de carbon.

 

   Sisteme supraveghere

   In cadrul mentenantei sistemelor de securitate sunt incluse:

    -sisteme de supraveghere video,
    -sisteme detectie efractie,
    -sisteme interfonie & videointerfonie,
    -sisteme control access.

 

   Mentenanta generala a instalatiilor electrice

    -retele si circuite electrice
    -grupuri electrogene
    -tablouri electrice
    -instalatii iluminat
    -Sistem UPS
    -Sistem BMS

 

   SISTEME ANTIINCENDIU
 

    Sistemele antiincendiu conțin echipamentele de detecție incendiu și avertizare si functioneaza cu ajutorul semnalelor venite de la detectorii de fum, de temperatură și de la butoanele de averizare manuală a incendiului.

   Sistemele instalate de catre noi, implică atât instalarea unei tehnici de ultimă generație de detecție a incendiului cât și proiectarea și instalarea, acestea realizându-se de către inginerii și tehnicienii noștri din departamentul tehnic.
 

   Detecție și avertizare incendiu
 

   Solutii tehnice oferite de Skl Technion Solution:

  • -  Centrale detecție incendiu adresabile sau convenționale;
  • -  Detectoare fum optice, cu ionizare, cu spot reflexiv în infraroșu, tip barieră în infraroșu, prin aspirație;
  • -  Detectoare de temperatură, de monoxid de carbon, de flacără, de substanțe periculoase;
  • -  Module adresabile, repertoare și emulatoare, izolatoare de buclă, electromagneți și elemente de blocare acumulatori;
  • -  Sirene și indicatoare optice de semnalizare, butoane de panică.

 

   Desfumare

   Evacuarea fumului și a gazelor fierbinți (desfumarea) este procesul de extragere din spațiile incendiate a unei părți din fumul și gazele de ardere.

   Scopul este asigurarea condițiilor de evacuare a utilizatorilor și a folosirii mijloacelor de intervenție la stingere, precum și pentru evacuarea gazelor fierbinți degajate de incendiu în fazele de dezvoltare.

   Proiectarea și implementarea acestor instalații, ca mijloace de protecție la incendiu asigură în primul rând menținerea liberă de fum a căilor de evacuare și acces. Un alt avantaj il reprezinta eficiența asupra stingereii incendiului în faza incipientă. În plus, instalațiile de evacuare a fumului și a gazelor fierbinți contribuie la reducerea efectului de ardere generalizată, la protecția echipamentelor și a mobilierului și, în final, reduce pagubele cauzate de descompunerea termică.

   Skl Technion Solution oferă servicii de Instalare și întreținere a sistemelor și instalațiilor de ventilare pentru evacuarea fumului și a gazelor fierbinți.

   Desfumarea se poate realiza în mod natural sau mecanic

1) Desfumarea naturală (prin tiraj natural organizat) se realizează prin evacuarea fumului și introducerea de aer proaspăt, direct sau prin tubulatură având legătură direct cu exteriorul, realizată astfel ca să asigure o eliminare satisfăcătoare a fumului din spațiul respectiv;
Evacuarea naturală a fumului se poate face prin unul din următoarele sisteme

    -prin ferestre de desfumare în fațadă,
    -prin trape pe acoperiș,
    -prin guri de evacuarea fumului.

Introducerea de aer proaspăt (denumit și aer de compensare) se poate face prin unul din următoarele sisteme

    -prin ferestrele de desfumare din fațadă;
    -prin ușile spațiului care se desfumează, care dau spre exterior sau spre volume ce pot fi ușor aerisite
    -prin scări deschise
    -prin guri de introducere

2) Desfumarea mecanică (prin tiraj mecanic) este asigurată prin extragerea mecanică a fumului și introducerea de aer proaspăt în mod natural sau tot pe cale mecanică, cu dispozitive astfel dispuse încât să asigure o desfumare a volumului considerat. Desfumarea mecanică și dirijarea fumului se realizeză cu:

    -clapeți rezistenți la foc,
    -voleți de desfumare,
    -grile rezistente la foc.

 

   Sisteme de desfumare – Tipuri trape de fum

Trapă de fum electrică – are ca mecanism de deschidere un actuator electric alimentat la 24V.
Trapă de fum pneumatică – are mecanism de deschidere un piston pneumatic ce este acționat cu gaz (CO2). Deschiderea se poate realiza cu impuls pneumatic, prin traseu țeava de cupru și butelie CO sau/și cu impuls electric (24V).
Trapă de fum pirotcehnică – are mecanismul de deschidere un ax metalic introdus într-o teacă la baza căreia este montată o încărcătură explozibilă. Deschiderea se poate realiza cu impuls pneumatic, prin traseu teava de cupru si butelie CO sau/si cu impuls electric (24V).
Trapă de fum mecanică – are mecanismul de deschidere format dintr-un tandem de 2 sau 3 resorturi (telescoape) oleo-pneumatice – comprimare cu gaz. Deschiderea se poate realiza cu impuls pneumatic, prin traseu țeavă de cupru și butelie CO sau/și cu impuls electric (24V). sisteme de desfumare

  

   Centrale de desfumare

   Pentru comanda și declanșarea sistemelor de acționare pentru evacuarea fumului și a gazelor fierbinți, precum și regimul de ventilare zilnică în proiecte de construcții mai mici sau în casa scărilor se utilizează Centrale de desfumare.

   Skl Technion Solution are o experiență considerabilă în proiectarea și implementarea acestor sisteme de desfumare si de control al fumului. Vă oferim servicii de instalare și întreținere a sistemelor și instalațiilor de ventilare pentru evacuarea fumului și a gazelor fierbinți, sisteme antiincendiu.
Toate sistemele noastre sunt concepute special pentru a se îmbina perfect în structura clădirii. Sunt conforme cu toate standardele impuse de legislația în vigoare conform normativ P118/2-2013.

 

   SISTEME FOTOVOLTAICE
 

   Sistemele de panouri fotovoltaice sunt destinate producerii energiei electrice prin conversia luminii (energiei solare) in energie electrica.

   Exista doua tipuri de sisteme fotovoltaice raportat la modul de racordare la retea:

  •     ON-GRID – conectate la SEN (Sistemul Energetic National).
  •     OFF-GRID – acestea pot fi utilizate ca sisteme autonome pentru alimentarea cu energie electrica a unor consumatori aflati la distanta mare de sistemul national de alimentare cu energie electrica , fiind independent energetic.

   Panourile fotovoltaice pot fi instalate fie pe suprafata unui teren, fie pe acoperisul halelor industriale, complexe comerciale sau alte suprafete de acoperis.
 

   Sistemele fotovoltaice industriale și comerciale - sunt sisteme pentru companiile din sectorul industrial și comercial, fiind o soluţie de eficienta energetică pentru afaceri care să le permită să își reducă costurile de operare cu o centrală fotovoltaică proprie sau diferite sisteme industriale și comerciale de panouri solare.

    Halele metalice destinate producției de obicei sunt construcții cu o suprafață mare pe acoperiș, iar asta înseamnă un potențial foarte mare pentru folosirea panourilor fotovoltaice (solare). De regulă costurile de producție sunt destul de mari, prin instalarea unor sisteme fotovoltaice industriale se realizează o economie la energia electrica, mai ales ca exista si sprijin financiar de la stat pentru instalare.
    Depozitele proprii sau halele metalice de depozitare construite pentru închiriere consumă constant electricitate pentru zona de birouri, iluminat exterior și interior, climatizare, etc. Panourile fotovoltaice montate pe acoperișul depozitelor, conform unor studii recent publicate pot reduce cu până la 60-70% din factura cu energia electrică. Constant și fără costuri de mentenanță.
    Halele agricole (depozitare cereale, garaj utilaje agricole), însă mai ales fermele de pui de carne sau găini ouătoare, fermele de vaci și/sau de porci consumă constant electricitate pentru ventilare, funcționarea de echipamente, iluminat. Țările din vestul Europei de ani buni au redus facturile la energia electrică prin instalarea de panouri fotovoltaice.

   Sisteme fotovoltaice rezidentiale – alimenteaza-ti casa cu propria energie electrică produsă de un sistem fotovoltaic bine dimensionat și te bucuri de avantajele acestuia, reducând considerabil factura și nivelul dioxidului de carbon din atmosferă.

   Devenind prosumator ai avantajul de a consuma prioritar propria energie! Un autoconsum ridicat pe perioada zilei va face din investiția într-un sistem fotovoltaic cea mai bună alegere.

   Parcuri fotovoltaice – In Romania parcurile solare sunt inca o noutate si reprezinta o piata in plina dezvoltare, cu numeroase oportunitati. Productia si distributia de energie verde, sustenabila, este viitorul in domeniu. Spre exemplu, in California 20% din energie se produce deja prin parcuri solare si ferme eoliene, iar intentia este de a ajunge cat mai rapid la 35%.

   Avantajele investitiei intr-o astfel de tehnologie sunt aproape nelimitate, de la cele evidente, legate de faptul ca soarele este o resursă imensă si gratuită de energie.

   Sistemele industriale și comerciale de panouri solare prezintă avantaje precum:

    - Costuri de operare mai mici
    - Independență față de prețurile energiei electrice și furnizorii de energie.
    - Predictibilitate și stabilitate, a preţului energiei electrice pentru următori ani.
   - Energie electrică mai ieftină din prima zi de functionare pe întreaga durată de viață a sistemului fotovoltaic.
    ​- Flexibilitate - În funcție de nevoi, sistemul fotovoltaic poate fi completat cu noi componente (panouri fotovoltaice, invertoare, acumulatori).
    - ROI de la 4 ani- Perioada de recuperare a investiției într-un sistem fotovoltaic bine proiectat și instalat este cu atât mai scurtă, cu cât gradul de autoconsum este mai mare.
    - Sustenabilitate - Contribui la un mediu curat pentru noi și generațiile viitoare, reducând emisiile de CO2 din atmosferă.
 
   Analiza si consultanta

  • -analizăm necesarul de energie electrică
  • -identificăm consumatorii și caracteristicile acestora (consum, ore de funcționare, soluții pentru eficientizarea acestora)
  • -identificăm spațiul disponibil și pretabil pentru montarea panourilor fotovoltaice
  • -verificăm orientarea și obstacolele din jur ce ar putea umbri panourile
  • -identificăm existența rețelei naționale în zonă și capacitatea transformatorului

 

   Dimensionare si propunere

  • -dimensionăm sistemului (kWp) pe baza necesarului de energie, a spațiului pretabil și bugetului
  • -stabilim tipul de panouri fotovoltaice
  • -stabilim numarul și tipul invertoarelor
  • -stabilim tipului de baterii (în cazul sistemelor off grid sau hibrid)
  • -stabilim amplasamentului (sol și/ sau acoperiș) și alegerea structurii de prindere
  • -înaintarea și acceptarea ofertei

 

    Montaj si mentenanta

  • -obținem avizele și autorizațiile de la autorități, pentru sistemul instalat
  • -livrăm echipamentele
  • -pregătim echipele și utilajele necesare (operăm doar cu angajați, echipamente și utilaje proprii)
  • -efectuăm montajul propriu-zis
  • -punem în funcțiune sistemul
  • -verificăm buna funcționare a sistemului
  • -monitorizăm sistemul si intervenim de fiecare dată cand este nevoie
  • -stabilim bugetul alocat sistemului fotovoltaic

 

   Sisteme Fotovoltaice

   Mentenanta sistemelor fotovoltaice este o conditie implicita a functionarii acestora.

   Suntem un integrator de sisteme solare ai carui ingineri si electricieni sunt calificati in mod special pentru a efectua lucrarile necesare in statiile sistemelor fotovoltaice.

   Intretinerea invertoarelor este o activitate de mentenanta a oricarui sistem fotovoltaic. Service-ul actioneaza asupra intrerupatoarelor, sigurantelor de circuit, riscurilor de supratensiune ori asupra sistemului de ventilatie, conform manualului de intretinere a fiecarui echipament in parte.
Suntem o companie EPC (Engineering, Procurement and Construction). Dupa construirea unui sistem fotovoltaic, monitorizam software-ul invertorului in mod constant, datorita faptului ca noi mentinem o stransa legatura cu producatorul acestuia.
Anual, inspectam sisteme solare din punct de vedere al sigurantei, respectand reglementari de incendiu si alti factori. Impamantarea fundamentala, protectia anti-fulger si protectia fata de scurtcircuit vor fi analizate integral, concluziile rezultate incluzandu-se intr-un raport predat dumneavoastra.
Toate acestea, precum si alte informatii, se includ in rapoarte lunare care dumneavoastra va vor fi utile la tinerea evidentei privind costurile, productia, livrarea catre reteaua nationala, veniturile si, bineinteles, profitul. Facem acestea pentru dumneavoastra pentru a dovedi ca alegerea de sisteme fotovoltaice este o alegere buna. Energia alternativa este cea care merita tot efortul nostru si cea pe care dumneavoastra o veti aprecia.

   Administrarea sistemelor de acest tip cade integral in grija noastra, la fel si operarea sistemelor prin faptul ca un inginer / technician de intretinere este disponibil in permanenta.
   Mentenanta ajuta, asadar, la optimizarea performantelor.

 

   EFICIENȚĂ ENERGETICĂ

   Sisteme BMS si tehnologie SMART

   Cladirile moderne au in dotare instalatii si sisteme care monitorizeaza si automatizeaza diferite functionalitati precum, alimentarea cu energie electrica, incalzirea, ventilatia si aerul conditionat ( HVAC), protectia la incendiu, securitatea, accesul, iluminatul.
   Consumul mare de energie, aproximativ atribuit, 40% climatului interior ( HVAC ) si 30% iluminatului si complexitatea operarii.

 

      PROIECTELE NOASTRE

 

Galerie foto

Instalarea si intretinerea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu IASI
Instalarea si intretinerea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu IASI
Instalarea si intretinerea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu IASI
Instalarea si intretinerea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu IASI

© 2019 Copyright by psi-romania.ro