Nume:
SDSMAG SRL - Instalarea si intretinerea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu
E-mail:
cornel.florea@sdsmag.ro
Telefon:
0745.144.144
Website:
http://www.sdsmag.ro/
Adresa:
Str. Grigore Gabrielescu Nr 7 Sector 3 Bucuresti
Facebook Google+

SDSMAG SRL - Instalarea si intretinerea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu
Bucuresti Sector 1

Detalii

   SDSMAG SRL ofera o gama completa de sisteme de supraveghere video, camere supraveghere, sisteme de detectie incendiu, sisteme de alarma, sisteme de interfonie, casa inteligenta, in general tot ce tine de securitate si supraveghere.

   Firma noastră realizează analiză de risc, fără de care nu poate fi implementat sistemul de securitate. Conform legii 333/2003, orice societate comercială care deține bunuri și valori, indiferent de natura capitalului social este obligată să asigure protejarea acestora. Deținem toate autorizațiile necesare pentru instalarea sistemelor de alarmă și supraveghere pentru casa sau apartamentul tău!


Instalăm sisteme de securitate pentru:


• locuințe casnice (apartamente, vile, etc.)
• scări de bloc
• centre comerciale
• orice spațiu privat sau public

 

Oferim servicii profesionale de instalare și montaj:


• camere de supraveghere
• sisteme de alarmă
• sisteme de detecție incendii

 

Apelează cu încredere la serviciile noastre!

0745.144.144

 

Servicii

 

   SISTEME DE SUPRAVEGHERE
 

   Societatea noastra va ofera o gama completa de sisteme de supraveghere video, camere supraveghere, sisteme de detectie incendiu, sisteme de alarma, sisteme de interfonie, casa inteligenta, in general tot ce tine de securitate si supraveghere.

 

   CAMERE DE SUPRAVEGHERE EXTERIOR SI INTERIOR
 

   Va punem la dispozitie oferte personalizate in functie de cerintele dvs. Detinem pe stoc toate tipurile de camere de supraveghere: de exterior, de interior, camere ip, speed dome, AHD.

 

   SISTEME DE ALARMA
 

   Comercializam si instalam sisteme de alarma complete pentru casa si apartament. Va oferim si senzori de miscare, tastatura, sirena, surse si telecomanda cu ajutorul careia veti putea controla sistemul.

 

   SISTEME DETECTIE INCENDIU

 

   Firma noastra detine toate aprobarile necesare pentru instalarea, proiectarea si comercializarea sistemelor de detectie incendiu. Instalam si montam sisteme de detectie incendiu de la cele mai simple pana la cele mai complexe, usi care se blocheaza automat zona afectata, senzori care decalseaza functionarea alarmei si a camerelor de supraveghere. Oferim spre montaj si instalare detectoare de flacara, fum, gaz, sistem de detectia fumului pe baza de imagini centrale adresabile si conventionale. De asemenea asiguram mentenenta la cerere a sistemului instalat, precum si inlocuirea periodica a echipamentelor invechite.

   Asiguram instalarea sistemelor de detectie incendiu, montaj si echipamente aferente, calitate si profesionalism.

 

   SERVICII DE PROIECTARE
 

   Inginerii nostri va ofera servicii de proiectare pentru sisteme de supraveghere, sisteme de alarma, sisteme de detectie incendiu, totul pentru a fi in legalitate.Prevederile legii 333/2003 interzic montare si instalarea acestor sisteme de supraveghere de catre persoane neautorizate. Firma noastra detine toate autorizatiile si documentatia necesara pentru efectuarea unor astfel de lucrari si proiecte. Noi ne ocupam de toate avizele necesare proiectului si lucrarii.

 

   ANALIZA DE RISC
 

   SDSMAG SRL efectueaza la cerere analiza de risc pentru firmele care detin un plan de paza si un proiect de securitate care necesita avizul politiei. Conform legii, prevederea intra in vigoare  la 1 iulie 2017, dupa aceasra data firmele care se incadreaza sunt obligate sa detina analiza de risc. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic.

 

 

© 2019 Copyright by psi-romania.ro