Nume:
Instalarea si intretinerea sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor Galati
E-mail:
office@tachyon.ro
Telefon:
0729-040.264
Adresa:
Str. Grigore Ventura 17 Jud. GALATI

Instalarea si intretinerea sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor Galati

Detalii

   Defectiunile instalatiilor electrice se numara printre situatiile de urgenta care nu trebuie lasate in asteptare, mai ales in cazul institutiilor dependente de energia electrica. Pentru aceste situatii este nevoie de un electrician autorizat ANRE care sa poate interveni atat in regim normal, cat si in regim de urgenta.
  
   Ceea ce va garantam este calitate si profesionalism! De asemenea, va asiguram de faptul ca preturile instalatiilor pe care le realizam pentru dumneavoastra vor fi amortizate intr-un timp scurt, deoarece calitatea serviciilor prestate ne caracterizeaza ca fiind printre firme de instalatii care isi multumeste clientii!

   Aveti nevoie de ajutorul unui electrician autorizat in Galati sau a unei firme de instalatii electrice in Galati si imprejurimi care dispune de o echipa de electricieni autorizati ANRE pentru servicii de reparatii instalatii electrice?

 

Atunci nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon:

0729-040.264 sau pe adresa de email: office@tachyon.ro

 

Servicii

Instalarea și întreținerea sistemelor și instalațiilor de limitare și stingere a incendiilor, cu excepția celor care conțin anumite gaze florurate cu efect de seră


   Instalații de hidranți
   Executam instalatii de hidranti montati in interiorul cladirilor cat si exteriorul acestora. Hidrantii de incendiu interior se amplaseaza in locuri vizibile si usor accesibile in caz de incendiu, in functie de raza lor de actiune si de necesitati, in urmatoarea ordine: langa intrari in cladiri, in case de scari, in holuri sau in vestibuluri, pe coridoare, langa intrarea in incaperi si in interiorul acestora. Hidrantii de incendiu exterior pot fi subterani sau de suprafata si se amplaseaza la o distanta minimum 5m de zidul cladirilor pe care le protejeaza si la 15m de obiectivele care radiaza intens caldura in caz de incendiu.

 

   Instalații de sprinklere
   Executam instalatii cu sprinklere, acestea reprezinta o solutie pentru protectia impotriva incendiilor pentru spatii comerciale, depozite, spatii de productie, parcari.    Superioritatea instalatiilor cu sprinklere este data de faptul ca acestea se declanseaza individual si actioneaza numai asupra ariei incendiate, evitandu-se inundarea inutila a zonelor necuprinse de incendiu.

 

   Instalatii de perdele de apa (drencere)
   Executam instalatii cu drencere, acestea reprezinta o solutie pentru protectia impotriva propagarii incendiilor(utilizand perdele de apa) sau pentru stingerea incendiilor.
   Spre deosebire de sprinklere, la care conductele pe care sunt montate sunt tot timpul alimentate cu apa, in cazul drencerelor conductele sunt alimentate prin intermediul robinetilor de alimentare la care actionarea se face manual sau automat in caz de incendiu.
   Alegerea tipului de drencer, forma deflectorului pentru dispersarea apei, precum si modul de montare, se stabilesc conform indicatiilor producatorului, avand in vedere scopul urmarit.

 

   Instalații de ridicare a presiunii apei
   Instalatiile de ridicare a presiunii apei au rolul de a asigura un flux suficient de apa la sursele de alimentare cu apa din sistemele verticale. Deseori, unele sisteme de alimentare cu apa din diverse imobile nu au o presiune satisfacatoare, ceea ce ingreuneaza procesul de alimentare. Aceste imobile au nevoie de sisteme personalizate care sa asigure alimentarea constanta cu apa si la o presiune satisfacatoare. Instalatiile de ridicare a presiunii apei pot fi de folos atat pentru statiile de alimentare cu apa pentru consum menajer, cat si pentru instalatiile de stingere a incendiilor.

 

 

  INSTALATII ELECTRICE

 

   PRAM (verificarea prizelor de împământare și a paratrăsnetelor)


   De obicei, verificarea se face de doua ori pe an iar scopul acestei verificări este de a preveni electrocutarea personalului care utilizează instalația electrică și echipamentele de lucru. Mai mult, previne incendiile și distrugerea aparaturii electrice.

 

-Instalatii de alimentare cu energie electrica a diversilor consumatori
   Executam lucrari de alimentare electrica a diversilor consumatori cum ar fi: tablouri electrice, diverse utilaje: pompe, grupuri de pompare, utilaje aferente bucatariilor, aparatura medicala etc.
   Acestea se realizeaza cu ajutorul conductorilor electrici de diferite sectiuni montati ingropat sau aparent.


-Instalatii de legare la pamant (impamantare)
   Executam acest tip de instalatii care reprezinta ansamblul format din electrozi ingropati in pamant, si conductoare de legare la pamant, montate intre electrozi si intre acestia si instalatiile electrice. Rolul acestor instalatii electrice este de a dirija in pamant, in conditii de siguranta a curentilor provenind din descarcari atmosferice sau a curentilor de defect datorita deteriorarii izolatiei (instalatie de legare la pamant de protectie), precum si asigurarea unui anumit mod de functionare a instalatiilor de curenti tari sau telecomunicatii.


-Instalatii de paratrasnet
   Executam instalatii de paratrasnet care protejeaza imobilele impotriva loviturilor diferite de trasnet din zona imobilului.
   Dupa tipul captatorului, paratraznetele pot fi: paratrasnete verticale sau primar si paratrasnete orizontale sau de suprafata.
   Paratraznetele au in componenta 3 parti principale:
    *Captatorul loviturii de traznet confectionat din material conducator
    *Conducatorul de legatura intre captator si prize de pamant
    *Priza de pamant a captatorului
   Se poate folosi captatorul loviturilor de traznet un paratraznet cu dispozitiv de amorsare (PDA) care reprezinta o solutie eficienta si necostisitoare de protectie impotriva traznetului, asigurand raze mari de protectie la inaltimi mici de montare.


-Instalatii de iluminat si prize
   Executam instalatii de iluminat si prize, daca toate elementele se monteaza in interiorul cladirilor, atunci instalatiile de iluminat si prize vor fi de interior. In functie de destinati, sunt instalatii electrice interioare care servesc pentru iluminat, instalatii electrice care sunt destinate alimentarii receptoarelor ( diversi consumatori) si instalatii electrice pentru ambele destinatii.
   In locuinte, cladiri publice, birouri, instalatiile electrice se executa ingropat, iar in hale industriale, subsoluri, baraci pe santiere, instalatiile electrice se executa aparent.
   In componenta instalatiei de iluminat si prize se utilizeaza conducte, cabluri, tuburi protectoare, accesorii, aparataj de instalatii (prize, intrerupatoare, comutatoare etc.) si corpuri de iluminat.

 

-Instalatii de curenti slabi (radio TV, interfonie, CCTV, avertizare incendiu etc.)
   Executam instalatii de curenti slabi, prin acestea se intelege toate tipurile de instalatii electrice care sunt parcurse de curenti de intensitate relative mica in raport cu cei ce parcurg instalatile de iluminat si prize.


 

  Puteti apela cu incredere la echipa noastra de electricienii autorizati pentru pentru oricare din urmatoarele servicii specifice:

   - instalare tablouri de sigurante electrice (tablouri cu sigurante ABB pentru fiecare nivel)
    - montare circuite electrice de conductori (circuite trase prin tubulatura de PVC pentru a fi schimbate cu usurinta la nevoie);
    - montaj doze electrice de aparat si prize electrice duble
    - montare de intrerupatoare si comutatoare (folosim produse din gama Legrand, pentru calitate superioara si durabilitate);
    - amenajare circuite electrice de curenti slabi pentru instalarea de internet;
    - monaj circuite electrice pentru instalarea sistemelor de supreveghere video, precum si pentru sistemele de alarmare si montarea de paratrasnet,
    - modernizare tablouri electrice scari de bloc.

 

   Mentenanta instalatiei electrice este esentiala pentru siguranta dumneavoastra si pentru pastrarea instalatiilor in parametrii optimi de functionare. In lipsa acestor servicii pot aparea accidente sau pot exista avarii de utilaje, costuri mari, consumuri uriase, etc.

   Prin lucrarile de mentenanta efectuate de catre echipa noastra va reduceti costurile si preveniti eventualele neplaceri aduse de aceasta.

   Dorim sa le oferim tuturor clientilor nostri servicii prompte si de calitate precum cele de mentenanta instalatii electrice, cu deplasare rapida direct la usa lor. Electricienii profesionisti si autorizati te vor ajuta ca reteaua de instalatii electrice sa functioneaze corespunzator in locuinta ta. Lucrarile de mentenanta se pot efectua si in cadrul cladirilor de birouri sau asociatiilor de proprietari.


   Montaj/Inlocuire tablou electric

   Tabloul electic reprezinta punctul 0 al instalatiei electrice. Acesta de regula fiind pozitionat langa intrarea in locuinta sau spatiu, langa contorul electric. Tabloul electic va protejeaza tot circuitul electric print intermediul sigurantelor si intrerupatoarelor pe care le contine.

   In cazul unui scurt circuit in retea, se intrerupe curentul electric automat de la tablou, astfel protejandu-va echipamente, electrocasnicile, produsele IT&C. De asemenea prin intreruperea furnizarii de energie electrica de la tablou, veti fi constienti ca exista o problema pe circuit care trebuie remediata.

   Montajul sau inlocuirea tabloului electric trebuie efectuate numai de catre o persoana calificata/autorizata ANRE, cu bune cunostinte in domeniul electric. Altfel acesta nu isi va indeplini rolul.

 

 

 

   

© 2019 Copyright by psi-romania.ro