Nume:
Consultanta PSI Sector 1 Bucuresti
E-mail:
asr.mizar@gmail.com
Telefon:
0742.051.084
Website:
https://www.asrmizar.ro/
Adresa:
Blv. Nicolae Grigorescu nr. 55, Bucuresti, SECTOR 3
Google+

Consultanta PSI Sector 1 Bucuresti
Bucuresti Sector 1

Persoane autorizate sa ofere servicii de consultanta in domeniul PSI - Prevenirea şi Stingerea Incendiilor.

Detalii

   ASR Mizar Consulting este o firma cu o solida reputatie in domeniul realizarii documentatiei de securitate la incendiu, cu o vasta experienta in oferirea de servicii premium clientior nostri. Ne mandrim cu un portofoliu impresionant de proiecte realizate cu succes si clienti multumiti de profesionalismul si atentia acordata fiecarui proiect. Ne angajam sa fim partenerul de incredere in realizarea obiectivelor dumneavoastra, asistandu-va in fiecare etapa a procesului, de la intocmirea documentatiei, pana la implementarea masurilor necesare pentru aprobarea dosarului.

   ASR Mizar Consulting SRL este o companie care ofera solutii ”la cheie” atat pe partea de furnizare de echipamente de protectie la incendii cat si pe partea de consultanta pentru implementarea cu succes a proiectelor clientilor nostri.

   Asigurarea cladirilor pentru a face fata incendiilor este o masura obligatorie care se impune pentru protejarea utilizatorilor, a bunurilor si a constructiei. Instalarea sau actualizarea sistemelor de stingere reprezinta de cele mai multe ori o masura care impiedica dezastre de mari proportii, astfel incat produsele si serviciile destinate sigurantei impotriva incendiilor reprezinta una dintre specialitatile noastre. Proiectam si instalam sistemele corespunzatoare in functie de configuratiile si destinatia spatiilor vizate si venim in intampinarea dumneavoastra cu o gama cuprinzatoare de instalatii stingere incendiu.

   Obiectivul nostru este de a oferi clienților siguranță și calitate atunci când ne aleg pentru a executa un proiect. Comunicarea directă, concisă și transparentă, personalul calificat precum și procedurile prin care urmărim ca obiectivele sa fie îndeplinite, sunt prioritățile de top în proiectarea,  planificarea și executarea tuturor lucrărilor.

  ASR Mizar Consulting SRL fiind societate atestata in acest sens, poate asigura urmatoarele lucrari, respectand legislatia romaneasca:
 

- Instalare şi întreţinere a sistemelor şi instalaţiilor de limitare şi stingere a incendiilor (hidranţi, sprinklere)
- Proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu
- Proiectarea sistemelor si instalatiilor de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti
- Consultanta PSI

 

Contact:

 0742.051.084

asr.mizar@gmail.com

 

Servicii

   Servicii PSI-SU
 

   Serviciile de prevenirea si stingerea incendiilor se adreseaza tuturor angajatorilor, indiferent de domeniul de activitate, conform Legii 307/2006, pentru protectia persoanelor si a bunurilor companiei impotriva incendiilor.

- Instruirea, testarea si perfectionarea profesionala a salariatilor, intocmirea si consemnarea fiselor individuale in domeniul situatiilor de urgenta

- Elaborarea de instructiuni proprii pentru aplicarea reglementarilor referitoare la situatiile de urgenta, in conformitate cu Legea 307 din 2006, tinând seama de particularitatile activitatilor unitatii, precum si ale locurilor de munca din cadrul acesteia

- Propunerea atributiilor si raspunderilor in domeniul situatiilor de urgenta, ce revin lucratorilor, corespunzator functiilor exercitate, care se consemneaza in fisa postului de catre angajator

- Intocmirea unui necesar de documentatii cu caracter tehnic de informare a lucratorilor in domeniul situatiilor de urgenta

- Intocmirea necesarului de dotare cu mijloace P.S.I. (pachete P.S.I., stingatoare, etc.)

- Elaborarea si actualizarea planurilor de evacuare si a planurilor de interventie in caz de incendiu

- Informarea angajatorului despre deficientele constatate ca urmare a controalelor efectuate

- Orice alta activitate care vizeaza imbunatatirea conditiilor de punere in aplicare a reglementarilor ce privesc situatiile de urgenta: dotare cu stingatoare, dotare cu trusa prim ajutor, dotare cu indicatoare de semnalizare

  
   Oferim servicii profesionale complete, capabile să acopere toate stadiile unui proiect,  începand cu faza de proiectare, avizare, autorizare, continuând cu partea de execuție și finalizând cu asigurarea mentenanței atât pentru perioada de garanție acordată serviciilor prestate cât și postgaranție.

 

   Proiectarea sistemelor si instalatiilor de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti

 

   Prin serviciile de proiectare instalatii de evacuare a fumului si a gazelor fierbinti – sisteme de desfumare se urmareste extragerea din spatiile incendiate a unei parti din fumul si gazele de ardere in scopul asigurarii conditiilor de evacuare si a folosirii mijloacelor de interventie.
   Serviciile de proiectare si implementare sisteme de desfumare ca mijloace de protectie la incendiu asigura, in primul rand, mentinerea libera de fum a cailor de evacuare si acces, precum si eficienta interventiei pentru stingerea incendiului in faza lui incipienta.

   In cele mai multe cazuri fumul se evacueaza prin trape de fum sau ferestre care se deschid automat pentru a-i permite sa iasa din cladire.
    Evacuarea fumului și a gazelor fierbinți (desfumarea) este procesul de extragere din spațiile incendiate a unei părți din fumul și gazele de ardere în scopul asigurării condițiilor de evacuare a utilizatorilor și a folosirii mijloacelor de intervenție la stingere, precum și pentru evacuarea gazelor fierbinți degajate de incendiu în fazele de dezvoltare.
 

   Desfumarea se poate realiza în mod natural sau mecanic:

1) Desfumarea naturală (prin tiraj natural organizat) se realizează prin evacuarea fumului și introducerea de aer proaspăt, direct sau prin tubulatură având legătură direct cu exteriorul, realizată astfel ca să asigure o eliminare satisfăcătoare a fumului din spațiul respectiv;

   Evacuarea naturală a fumului se poate face prin unul din următoarele sisteme :

    - prin ferestre de desfumare în fațadă
    - prin trape pe acoperiș
    - prin guri de evacuarea fumului

Introducerea de aer proaspăt (denumit și aer de compensare) se poate face prin unul din următoarele sisteme:

    - prin ferestrele de desfumare din fațadă;
    - prin ușile spațiului care se desfumează, care dau spre exterior sau spre volume ce pot fi ușor aerisite
    - prin scări deschise
    - prin guri de introducere

 

2) Desfumarea mecanică (prin tiraj mecanic) este asigurată prin extragerea mecanică a fumului și introducerea de aer proaspăt în mod natural sau tot pe cale mecanică, cu dispozitive astfel dispuse încât să asigure o desfumare a volumului considerat.

   Desfumarea mecanica  și dirijarea fumului se realizeza cu clapeti rezistenti la foc, voleți de desfumare, grile rezistente la foc.
 

   Tipuri trape de fum

  •     Trapa de fum electrica – are ca mecanism de deschidere un actuator electric  alimentat la 24V.
  •     Trapa de fum pneumatica – are mecanism de deschidere un piston pneumatic ce este acționat cu gaz (CO2). Deschiderea se poate realiza cu impuls pneumatic, prin traseu teava de cupru si butelie CO sau/si cu impuls electric (24V).
  •     Trapa de fum pirotehnica – are mecanismul de deschidere un ax metalic introdus într-o teacă la baza căreia este montată o încărcătură explozibilă. Deschiderea se poate realiza cu impuls pneumatic, prin traseu teava de cupru si butelie CO sau/si cu impuls electric (24V).
  •     Trapa de fum mecanica – are mecanismul de deschidere format dintr-un tandem de 2 sau 3  resorturi (telescoape) oleo-pneumatice – comprimare cu gaz. Deschiderea se poate realiza cu impuls pneumatic, prin traseu teava de cupru si butelie CO sau/si cu impuls electric (24V).

 

   Proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu

 

   Datorită preocupării noastre permanente pentru îmbunatățirea continuă a nivelului profesional am reuțit să ne îndeplinim misiunea propusă și să oferim soluții profesionale, sigure și de calitate clienților noștri.

 

   Instalatii


Oferim clientilor interesati servicii in domeniul instalatiilor de orice fel:
- proiectare/executie instalatii HVAC
- proiectare/executie instalatii electrice si gaz
- proiectare/executie instalatii stingere incendiu
- proiectare/executie instalatii sanitare

 

De asemenea ca si in celelalte domenii in care actionam, oferim clientilor, consultanta de specialitate in domeniul instalatiilor.

 

 Instalarea si intretinerea sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor


   Va oferim sisteme de detectie si alarmare incendiu ce prezinta o solutie de incredere, de inalta calitate si usor de folosit de catre personalul desemnat.
   In caz de incendiu, sistemul de detectie declanseaza alarme de tip acustic si vizual pentru a avertiza personalul.
Aceste sisteme au ca si scop detectia unui incendiu inca din fazele sale incipiente, din acest motiv, centralele noastre sunt echipate cu sisteme redundante 100%, asigurand astfel parametrii maximi de eficienta.

   Scopul principal al instalațiilor de protecție și stingere a incendiilor se bazează pe trei obiective esentiale: continuitatea operațiunilor, protecția proprietății și nu în ultimul rând siguranța vieții.
 

Tipuri de servicii oferite:
-instalații de hidranți;
-instalații de sprinklere;
-instalații de perdele de apă/drencere;
-instalații de ridicare a presiunii;
-sisteme de detecție și alarmare.

   Calitatea serviciilor oferite este garantată de posesia autorizațiilor specifice domeniului de activitate, de implementarea sistemului de management al calității și nu în ultimul rând de personalul calificat autorizat să desfășoare aceste activităti.

   Toate autorizațiile și certificările obținute vin să asigure clienții că fiecare proiect realizat îndeplinește parametrii tehnici și este efectuat cu cel mai mare grad de răspundere, siguranță și calitate desăvârsită.
- Certificare ISO 9001:2008, 14001 și 18001;
- Autorizare ISCIR;
- Autorizare ISU;
- Autorizare ANRE;

   Politica noastră pune accent pe calitatea serviciului oferit și pe satisfacția clienților. Ne-am aliniat la cerințele legislației privind managementul calității, mediului, sănătății și securității operaționale și astfel datorită unui management foarte bun al resurselor umane și materiale, serviciile prestate sunt întotdeauna la nivelul așteptat.

       

© 2019 Copyright by psi-romania.ro