Nume:
Instalarea si intretinerea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu Brasov
E-mail:
office@maosystems.ro
E-mail 2:
service@maosystems.ro
Telefon:
0723.885.725
Telefon 2:
0733.364.422
Website:
https://www.maosystems.ro/
Adresa:
Str. Nicolae Titulescu Nr. 38 B, Ap. 2, Brașov, Jud. Brașov, 500103
Facebook

Instalarea si intretinerea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu Brasov

Detalii

   Chiar daca Mao Systems este o companie tanara si am deschis oficial portile de-abia in 2018, echipa noastra are in componenta ei profesionisti cu peste 13 ani de experienta in activitatile si serviciile pe care le oferim.
   Punem la bataie toate cunostintele noastre, aducem cu noi profesionalismul, seriozitatea si responsabilitatea in toate proiectele sau relatiile pe care le avem cu clientii nostri.
   Activam in domeniul instalatiilor de supraveghere video, instalatiilor anti-efractie si anti-incendiu de peste 13 ani.

 

   Misiunea noastra
   În industria noastra, cel mai important este clientul. Si securitatea lui. Iar noi ne-am propus ca prin sistemele de supraveghere sau preventie pe care le instalam, sa oferim clientilor nostri, nu numai securitatea de care au nevoie, dar si linistea pe care o merita. Iar asta este misiunea noastra, pe termen lung.

 

   Echipa noastra
   Nu este usor sa gasesti oameni care sa mearga pe acelasi drum cu tine, in acelasi pas. Dar, noi i-am gasit. Avem o echipa formata din profesionisti ai domeniului, cu experienta in tot ce inseamna sisteme de supraveghere, sisteme anti-efractie, sisteme de alertare pentru incendiu, interfonie si multe altele.

 

   Viziune
   Ne dorim sa ridicam serviciile de profil la un standard mult mai inalt decat este acum. Vrem sa ridicam bariera si sa depasim conditile rigide impuse de cei de dinaintea noastra. Ne propunem sa ramanem responsabili, stabili, profesionisti si sa oferim intotdeauna servicii de calitate, indiferent de client.

 

   Punem la bataie disponibilitatea noastra de a prealua proiecte de mare anvergura si din alte orase decat cele in care lucram pana acum.
Drept urmare, aducem in atentia clientilor nostrii, disponibilitatea noastra de a prelua contracte si in orașe ca Bucuresti, Sibiu, Covasna si altele.

 

Str. Nicolae Titulescu Nr. 38 B, Ap. 2,
Brașov, Jud. Brașov, 500103

office@maosystems.ro / service@maosystems.ro


0723.885.725

PROGRAM:


Luni – Vineri : 09:00 – 18:00
Urgențe: 24/24 7/7

 

Servicii

   Sisteme de supraveghere, preventie si alarmare

   Înca din anul 2008, pasiunea noastra pentru sistemele de securitate, preventie si alertare,  a luat o forma noua, de angajament si implicare dar si de aprofundare a noilor tehnici si a noilor tehnologii, care apar constant intr-o industrie dinamica, ca a noastra. In 2018, dupa o experienta considerabila sub umbrelele mai multor companii de profil, am decis sa facem primul pas pe un nou drum.  Ridicarea si punerea in miscare a ceea ce numim astazi Mao Systems.

  

   Detectare si alarmare la incendiu

   Detectie, preventie anti-incendiu, instalare, suport si mentenanta pentru sisteme de avertizare incendiu

   Un sistem de detectare, semnalizare și avertizare incendiu este o instalație cu rol de protecție, având scopul de a detecta și semnaliza în cât mai scurt timp posibil apariția unui început de incendiu în spatiile protejate, precum și acela de a alarma personalul, echipele de pompieri și oricare altă categorie de persoane aflate în zonă care pot ajuta la stingerea incendiului și la limitarea efectelor acestuia.

   Sistemele de detectare, semnalizare și avertizare incendiu pot avea următoarele elemente în componență:
 

-Unul sau mai multe detectoare de incendiu
-Echipament de control și semnalizare
-Dispozitive de alarmă incendiu
-Unul sau mai multe declanșatoare manuale de alarmă
-Un dispozitiv de transmisie alarmă la incendiu
-Stație de recepție alarmă la incendiu
-Sistem de comanda a sistemelor automate de protecție împotriva incendiului
-Echipament de protecție împotriva incendiului
-Dispozitiv de transmisie semnal de defect
-Stație de recepție semnal de defect
-Echipament de alimentare cu energie
-Elemente pentru conectare
-Unul sau mai multe dispozitive autonome de alarmare la fum


   Sistemul de detecție este compus din dispozitivele de detectare a incendiilor (declanșatoare manuale sau detectoare automate de gaz, de fum, de căldură, de flăcări).

-Detectare fum
-Detectare flacara
-Detectare monoxid de carbon
-Crestere de temperatura
-Spectru infrarosu
-Spectru ultraviolet
-Detectie
-Alarmare
-Preventie

   Oferim servicii de instalare și punere în funcțiune sisteme de alarmare și detecție la incendiu, atat pentru interior cat si pentru exterior.
Sistemul de detectie si alarmare la incendiu este unul dintre sistemele cele mai raspandite de preventie si detectie a incendiului. Aceste sisteme se bazeaza pe detectarea actiunilor premergatoare incendiului sau caracteristicilor incendiului in faza incipienta. Tot cu aceste sisteme avem parte de alarmarea personalului in vederea stingerii incendiului inainte ca acesta sa produca efecte majore.

 

   Sisteme supraveghere video

   Camere de supraveghere, instalare, suport si mentenanta pentru sisteme si camere de supraveghere
 

   Oferim servicii de instalare și punere în funcțiune sisteme de supraveghere video de interior sau exterior pentru companii, instituții, case, vile, aparatamente, hale. Iar pentru zona rezidentiala, punem la bataie, sisteme inteligente, cu posibilitate de accesare prin telefonul mobil sau tabletă, cu acces prin internet.
 

-Instalare sisteme de supraveghere Video
-Instalare camere de supraveghere, camere video.
-Montaj si configurare DVR-uri (digital video recorder) si sisteme.
-Consultanta in alegerea sistemului de supraveghere.
-Service si mentenanta complete la sistemele de supraveghere.
-Servicii de inlocuire, upgrade sau alte servicii pentru vechiului sistem .

   Un sistem de supraveghere video este cea mai eficienta solutie pentru prevenirea si descurajarea tentativelor de furt, a accidentelor sau un instrument necesar în  cazuri speciale unde este nevoie de dovada video.

 

   Detectie si alarmare la efractie

   Detectie, preventie, anti-efractie, instalare, suport si mentenanta pentru sisteme anti-efractie

   Oferim servicii de instalare și punere în funcțiune sisteme de alarmare și detecție, sisteme anti-efractie, atat pentru interior cat si pentru exterior.
Sistemele de alarmare sunt utilizate în proprietăți rezidențiale, comerciale, industriale și clădiri și spații de instituție, pentru protecția împotriva efracției (furtului) sau a daunelor materiale, precum și protecția personală împotriva intrușilor.

   Sistemele de detectie si alarmare la efractie sunt instalatii compuse dintr-unul sau mai multe echipamente de centralizare si semnalizare, detectoare specifice, dispozitive de alertare, dispozitive de activare / dezactivare a supravegherii, dispozitive de avertizare sonora si optica, dispozitive de transmitere a alarmei la centre de receptie.
 

   Un sistem de alarmă/alarmare este un sistem conceput pentru a detecta intruziunile – intrarea neautorizată – într-o clădire sau în altă zonă, cum ar fi o casă, spațiu comercial sau birou.
 

-Proiectam solutia
-Intocmim documentatia
-Selectam echipamentele necesare
-Instalam traseele de cablu
-Instalam si configuram echipamentele
-Testam sistemul
-Punem in functiune
-Instruim personalul/clientul
-Extra: Mentenanta sistem

 

   Sisteme acces control

   Sisteme acces, pontaj, cititoare card - Instalare, suport si mentenanta pentru sisteme de control acces

   Oferim servicii de instalare și punere în funcțiune sisteme control acces, console control acces, cititoare carduri, console pontaj și altele.
Sistemele de control access sunt utile atat pentru a impiedica intrarea neautorizata in anumite spatii, dar si pentru a tine evidenta persoanelor.

  Sistemele vor fi folosite de catre persoanele agreate, la intrarea in zonele cu de acces controlat, cu cartele magnetice sau de proximitate, tastaturi cu cod de acces, sau cititoare de amprenta. Sistemele de control acces reprezinta unul dintre cele mai sigure şi eficiente metode de protecţie a unui obiectiv, datorita restrictionarii accesului persoanelor sau autovehiculelor in perimetrul asociat.
 

   Sistemele pe care vi le punem la dispozitie vor fi optimizate dupa cerintele dumneavoastra, oferind astfel un grad sporit de control asupra perimetrului si al accesului in acesta.
 

-Proiectam solutia
-Intocmim documentatia
-Selectam echipamentele necesare
-Instalam traseele de cablu
-Instalam si configuram echipamentele
-Testam sistemul
-Punem in functiune
-Instruim personalul/clientul
-Extra: Mentenanta sistem

   Sistemele de control acces utilizează computerele pentru a rezolva limitările blocărilor și cheilor mecanice. O gamă largă de acreditări poate fi utilizată pentru a înlocui cheile mecanice. Sistemul electronic de control al accesului acordă acces pe baza acreditării. Sistemele vor monitoriza perimetrul și vor alarma dacă perimetrul este forțat sau accesat fără acreditare.

 

   Sisteme de interfonie

   Interfoane, interfoane video, sisteme interfonie - Instalare, suport si mentenanta pentru sisteme de interfonie
 

   Unul dintre motivele pentru care e de preferat un sistem de interfon wireless este faptul că, costul reamenajării unei clădiri pentru un sistem de interfon clasic este mare. Un alt motiv este portabilitatea crescută a unui sistem wireless. Cu unități interfon fără fir cu frecvență radio, cu baterii, o persoană poate transporta o stație în timp ce se plimbă.
   Oferim servicii de instalare și punere în funcțiune sisteme de interfonie, audio sau video, cu fir sau wirelles, atat de interior cat si de exterior. Serviciile se adreseaza  companiilor, instituțiilor, proprietarilor de case, vile, aparatamente, hale. Punem la dispoziția clienților sisteme de interfonie de ultimă generație, clasice sau video.

   Un interfon wireless este un dispozitiv de telecomunicații care permite comunicarea vocală fără a fi necesară rularea firelor de cupru între stațiile de interfon. Un sistem interfon cu fir poate include elemente fără fir .
Un sistem de videointerfonie este format din postul de interior, postul de exterior si o yala electromagnetica ce permite accesul in locatie. Videointerfoanele vin cu un plus de securitate, ele permitand si vizualizarea persoanei care doreste accesul in imobilul dumneavoastra.
Mao Systems vă pune la dispozitie interfoane moderne, care asigura accesul cu cartela magnetica de proximitate (tip breloc), monitorizare video in cazul video interfoanelor, cu consum redus de energie electrica si functionare in conditii de fiabilitate din ce in ce mai mari.
Un videointerfon permite accesul controlat al persoanelor intr-o anumita zona si in acelasi timp supravegherea spatiului exterior din interior.

 

   Sisteme smart

   Instalare sisteme de ultima generatie, solutii smart surveillance
 

   Mao System vine in intampinarea dumnevoastra cu servicii si solutii smart, de ultima gneratie. Punem la bataie ultima tehnologie din domeniu, cunostintele noastre si preturi imbatabile. Indiferent că vorbim despre supraveghere, preventie sau acces, exista o solutie smart pentru oricare dintre ele.
   Traim intr-o epoca in care aproape totul trebuie sa se miste repede si totul este interconectat. Sistemele de preventie, alarmare si supraveghere nu fac nota distincta, ba mai mult, sunt varf de lance atunci cand vorbim despre solutii smart.

 

   Un dispozitiv inteligent (smart) este un dispozitiv electronic, în general conectat la alte dispozitive sau rețele prin diferite protocoale wireless, cum ar fi Bluetooth, NFC, Wi-Fi, LiFi, 5G, care poate funcționa într-o oarecare măsură interactiv și autonom.
Sistemele Smart combină cele mai noi inovații din domeniul securității și comunicațiilor, pentru a oferi o serie de soluții hi-tech pentru securizarea diferitelor site-uri, cum ar fi case, birouri, depozite, fabrici și alte clădiri comerciale sau industriale. Sistemul depășește mijloacele convenționale de securitate prin introducerea diferitelor aspecte începand chiar cu sistemele inteligente care fac parte din sistemul de alarmare.

 

   Mao Systems ofera solutii smart pentru:


-Sistemele de supraveghere video
-Sistemele de detecție și alarmare la efracție
-Sisteme pentru contrulul accesului
-Sistemele de interfonie și videointerfonie
-Sistemele de detectare și alarmare la incendiu

 

   Sistemele smart permit monitorizarea, controlul, alertarea și asistența în timp real pe întregul sistem. Sistemele smart utilizeaza comunicarea securizată și criptată cu centrul de monitorizare și CLOUD back-up.

 

   Servicii profesionale, de cea mai inalta clasa, la preturi corecte. Tehnica de ultima generatie, seriozitate, responsabilitate. Toate le primesti automat, atunci cand lucrezi cu Mao Systems.

 

© 2019 Copyright by psi-romania.ro