Nume:
TEHNOTERM COMPANY SRL
E-mail:
sorin.panait@yahoo.com
Telefon:
0744.364.430
Telefon 2:
0374.956.846
Adresa:
Pitesti, Intr. N. Balcescu, nr. 19 F, jud. Arges

TEHNOTERM COMPANY SRL

Detalii

    Datorita experientei acumulate in decursul anilor, atat TEHNOTERM COMPANY SRL a reusit sa ajunga la un nivel inalt de performanta, astfel incat serviciile oferite sa satisfaca pe deplin cererea clientilor.
   De la infiintarea societatii, scopul nostru a fost satisfacerea clientilor de pe piata locala prin oferirea unor servicii inovatoare si calitative.
   Tehnologia a avansat uimitor in cei peste 16 ani de la deschiderea portilor noastre, iar noi ne-am adaptat constant la schimbarile si cerintele pietei.
   Scopul insa, ideologia si dorinta de a ne diferentia de concurenta prin profesionalism, seriozitate, corectitudine si promptitudine, au ramas aceleasi.
   Politica noastra este sa continuam sa prestam servicii de calitate prin intermediul unui personal atent selectionat, calificat, avizat si pregatit in domeniile in care actionam.

 

TEHNOTERM COMPANY SRL
ECHIPAMENTE CU TRECUT SI VIITOR!

0744.364.430

0374.956.846

sorin.panait@yahoo.com

 

Servicii

   Ne adresam in principal clientilor din zona Arges dar si tuturor celor care au nevoie de sisteme de sisteme de ventilatie, incalzire, climatizare, eficiente si performante din punctul de vedere al pretului de achizitie dar si al costului de exploatare. Sistemele oferite de catre noi in sunt eficiente energetic, sigure si durabile, cu rezistenta superioara.
   Inginerii din cadrul departamentul tehnic ofera consultanta tehnica de specialitate precum si documentatia tehnica necesara. Oferim solutii personalizate in functie de parametrii tehnico-functionali ai fiecarui proiect in parte.
   Profesionalismul nostru este garantat si prin participarea periodica a inginerilor din cadrul departamentului tehnic la cursuri de specializare organizate de catre producatori si funizori de echipamente si instalatii de incalzire si climatizare.
   TEHNOTERM COMPANY SRL ofera o gama vasta de produse, echipamente si instalatii destinate incalzirii si climatizarii pentru diferite spatii industriale sau rezidentiale: hale, depozite, spatii de birouri, centre comerciale,  showroom-uri, institutii, şcoli, sali de sport, biserici, hoteluri, restaurante, pensiuni, case de vacanta sau locuinţe individuale. Diversitatea echipamentelor comercializate dau posibilitatea clientilor sa aleaga impreuna cu specialistii nostri solutia optima pentru ventilatie, incalzire sau climatizare atat din punctul de vedere al performantei dar si al pretului. Produsele si echipamentele comercializate de catre noi sunt furnizate de catre cei mai importanti furnizori de pe piata europeana si corespund tuturor standardelor tehnice si reglementarilor în vigoare.
   Politica noastra comerciala este activa, flexibila si bazata pe anticiparea cerintelor partenerilor nostri.
   Echipele noastre pentru montaj detin specializari si acreditari din partea principalilor furnizori de echipamente si au o experienta deosebita in realizarea instalatiilor pentru diferite tipuri de spatii: sedii de birouri, showroom-uri, hale, depozite, case de vacanta, vile, apartamente sau hoteluri. Solutiile oferite de noi includ produse si echipamente de ultima generatie si servicii de inalta calitate ce respecta cerintele impuse de standardele si reglementari internationale de natura tehnica si de mediu.
   Dispunem de o echipa profesionista de service care supravegheaza instalatiile si care este alaturi de clienti pentru a raspunde oricaror intrebari in perioada de garantie sau post-garantie. Dotarile companiei noastre, echipamentele si masinile de interventie rapida permit efectuarea tuturor activitatilor specifice de service cu promptitudine si in conditii optime.

 

   In conformitate cu prevederile: Normativului P118-2/2013, Legii nr. 307/2006 privind apararea impotriva incendiilor, cu modificarile si completarile ulterioare, Ordinului ministrului administratiei si internelor nr. 163/2007 pentru aprobarea Normelor generale de aparare impotriva incendiilor, prestam servicii de instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor (hidranti, sprinklere).
   Un aspect extrem de important cand vine vorba despre siguranta in caz de incendiu este raspunderea. Mizele sunt foarte mari in astfel de situatie, de aceea nu exista loc pentru nici un compromis.
   Asiguram instalatii complete de stingere a incendiilor. Detinem, conform normelor in vigoare, toate certificarile necesare pentru instalarea si intretinerea sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor. Sistemele pe care le montam sunt alcatuite din echipamente de ultima generatie de la producatori importanti.
   Solutiile pe care le oferim sunt:
-Instalatii exterioare de stingere a incendiilor cu hidranti
-Instalatii interioare de stingere a incendiilor cu hidranti
-Instalatii interioare de stingere a incendiilor cu sprinklere sau drencere

   Hidrantul de incendiu exterior este un dispozitiv fix cu robinet aflat in exteriorul cladirilor si racordat la conductele de distributie a apei sub presiune, care permite alimentarea autospecialelor de pompieri in caz de incendiu, precum si stropirea strszilor sau grsdinilor. In general, incintele civile si industriale sunt prevazute cu hidranti exteriori, exceptie facand unele cladiri cu pericol redus la incendiu, care au dimensiuni si capacitati mici.
   Hidrantul interior este un robinet de colt cu ventil. La intrare este prevazut cu un filet exterior pentru racordarea la o teava de otel, iar la iesire, cu un filet care permite insurubarea. Se va monta un racord fix cu un furtun cu teava de refulare, astfel incat sa se permita formarea, dirijarea si imprastierea jetului de apa asupra obiectului aflat in pericol de indendiere.
   Sprinklerele au ca scop detectarea automata a inceputurilor de incendiu si stingerea automata a acestora, precum si semnalizarea automata a inceputurilor de incendiu.
   Drencerele au ca scop stingerea incendiilor cu apa dispersata in incaperi cu pericol ridicat de incendiu, in care alte sisteme de stingere nu sunt eficiente sau adecvate. Limiteaza si localizeaza incendiile prin realizarea unor perdele de apa cu care se protejeaza golurile (usi, ferestre, scari rulante) din elementele de compartimentare impotriva incendiilor. Racesc suprafetele bunurilor care pot fi afectate de caldura in caz de incendiu, prin stropirea sau acoperirea cu apa.

 

   Portofoliul nostru include lucrari de constructii-montaj, civile, industriale, administrative, amenajari interioare si exterioare, hidro si termoizolatii. Fiecare nou contract incheiat reprezinta pentru noi o provocare si o dovada a increderii pe care ne-o acorda clientul. Datorita serviciilor de calitate am stabilit parteneriate solide si solutiile noastre au fost agreate de companii importante si institutii publice.

 

 

Galerie foto

TEHNOTERM COMPANY SRL
TEHNOTERM COMPANY SRL
TEHNOTERM COMPANY SRL
TEHNOTERM COMPANY SRL

© 2019 Copyright by psi-romania.ro