Nume:
STING PREVENT SRL - Ignifugarea materialelor combustibile
E-mail:
marian_marita@yahoo.com
Telefon:
0722.422.541
Adresa:
Bucuresti, Sector 2, Cod Postal 022451, Şos. Morarilor, Nr. 1

STING PREVENT SRL - Ignifugarea materialelor combustibile
Bucuresti Sector 2

Persoane autorizate in conformitate cu OMAI nr. 87/2010 pentru efectuarea lucrarilor de ignifugare a materialelor combustibile.

Detalii

   STING PREVENT este societate autorizată și licențiată pentru a desfășura activități de natura oferirii soluțiilor și implementării acestora indiferent dacă vorbim despre mediul privat sau cel public.
   STING PREVENT este o societate implicată în oferirea de soluții adecvate problemelor, care se menține la curent cu schimbările legislative, dar și cu cele din domeniu.
   Oferim întotdeauna :
-Experiență
-Calitate
-Diversitate

   Considerăm că aceste trei elemente sunt foarte importante, alături de multe altele, pe care le veți descoperi pe parcursul colaborării cu societatea noastră.
   Viziunea noastră este să devenim un partener de încredere pentru clienții noștri prin profesionalism, responsabilitate, corectitudine, transparență și inovație. Punem la dispoziția clienților consultanță si sfaturi, acordăm importanță fiecărei lucrări, utilizăm resurse tehnologice de profil, utilaje și produse de ultimă generație și personal calificat.
   Fiecare serviciu este conceput astfel încât să răspundă cerințelor clienților noștri și oferim garanție pentru fiecare proiect.

 

Contactați-ne și solicitați oferta noastră!
0722.422.541
marian_marita@yahoo.com
www.stingprevent.ro

 

Servicii


   Societatea noastră este autorizată în conformitate cu OMAI nr. 87/2010, cu modificările şi completările ulterioare, pentru efectuarea lucrărilor de ignifugare a materialelor combustibile.

 

   Operațiunea de ignifugare poate fi realizată pe orice suprafață recunoscută pentru ușurința cu care se aprinde și arde. Procedeul în sine constă în aplicarea, prin diferite metode, a unor produse ce conțin substanțe ignifuge, capabile de a intârzia semnificativ declanșarea arderii.
   În ceea ce privește metodele de ignifugare, acestea pot fi: prin imersie, pulverizare sau pensulare. Metoda prin imersie se referă la scufundarea propriu-zisă a elementelor ce se doresc ignifugate în substanțele aferente. Deși este mai greu de efectuat și presupune mai mult timp, reprezintă totodata și cea mai eficientă dintre toate modalitațile enumerate. Metodele de ignifugare prin pulverizare și pensulare (metode de suprafață) prezinta avantajul major de a fi mai ușor și mai rapid de efectuat, atât în cazul elementelor neasamblate, cât și pe suprafețe care deja fac parte dintr-o construcție.
   Pentru ca efectele operațiunii de ignifugare să fie durabile, este esențial ca ignifugarea să fie realizată respectând întocmai indicațiile producătorului legate de substanțele ignifuge. De asemenea, ignifugarea trebuie întreținută în timp, cu alte cuvinte, refăcută la perioade de timp stabilite.

   Ingrijirea și protecția lemnului este foarte folosită în construcții dar și după efectuarea lor deoarece reprezintă o acțiune, pe cât de necesară, pe atât de benefică deoarece de ea depinde sănătatea noastră și rezistența lemnului, dar și confortul nostru.
   Mai mult decât atât, costurile pentru combaterea atacurilor biologice active ale lemnului sunt de obicei mult mai ridicate decat cele de prevenire. Iată care sunt etapele tratării lemnului:
   Primul pas în tratarea lemnului este ignifugarea deoarece reprezintă protecția pasivă la foc și constă în aplicarea unor soluții ignifuge: unele pot fi sub forma de publere, altele sub forma de lac. Această soluție care se gasește sub formă de pulbere se diluează în apă și se aplică pe suprafețele din lemn care sunt expuse spre interior. Lacul este una dintre protecțiile ignifuge, dar și hidrofuge, lasând un aspect lucios, iar la comandă, poate fi realizat în mai multe culori.
   Prin intermediul ignifugării lemnului se incetinește propagarea focului si chiar se poate obține prin impregnare în autoclave, sub presiune, lemn cu o rezistență foarte ridicată la temperaturi mari și foc.
   De obicei, sistemul ignifug trebuie sa fie insotit de catre o tehnologie respectata foarte riguros, iar acreditarea acestor produse este facuta ca si sistem si nu ca produse individuale. Materialul trebuie sa fie distribuit in cazul finisajele ignifuge de 450-500 g/ mp. O cantitate mai mare creste riscul ca pelicula sa crape din cauza grosimii, iar o cantitate prea mica nu produce efectul de ignifugare, deci tratamentul poate fi inutil.
   Antiseptizarea este un proces care actioneaza impotriva insectelor deoarece lemnul din natura are in componenta si ciuperci sau insecte care pot afecta structura lemnului. In plus, aceste componente produc si sunete care afecteaza structura de rezistenta si produce si discomfort fonic, motiv pentru care acest pas trebuie executat inca din etapa de santier. Realizarea protectiei insecto-fungicida se face cu ajutorul unui apparat care incalzesc in interior si ajjunge la pana la 250 de grade in interiorul lemnului si are ca scop omorarea insectelor prin fierbere. Ignifugarea si antiseptizarea trebuie sa fie repetata o data la 5 ani, iar ignifugarea prin lac se repeta cel putin o data la 10 ani. Atentie, insa, deoarece nu este recomandata folosirea uleiului de in deoarece acestea face ca lemnul sa devina inflamabil, crescand combustibilitatea lemnului.
   Hidrofugarea este o protectie care actioneaza impotriva umiditatii si a intemperiilor si se poate realiza prin intermediul unor lacuri care se aplica pana la acoperirea porilor pentru ca apa sa nu patrunda in interiorul lemnului, iar materialul sa ramana neschimbat pe toata perioada anului.

 

 


   Societatea noastră este autorizată în conformitate cu OMAI nr. 87/2010 cu modificările şi completările ulterioare, pentru efectuarea lucrărilor de instalarea şi întreţinere a sistemelor şi instalaţiilor de limitare şi stingere a incendiilor, cu excepţia celor care conţin anumite gaze fluorurate cu efect de seră.


   Vă oferim servicii de mentenanță pentru toate tipurile de instalații de stingere și detecție a incendiilor.
   Mentenanţa sistemelor de prevenire și stingere este totalitatea acţiunilor planificate sau neplanificate de testare, întreţinere şi reparaţii în scopul controlului nivelului de siguranţă prestabilit în faza de proiectare, a unei instalaţii/ element tehnic etc. (nivelul prestabilit se referă la conceptele de disponibilitate şi securitate).
   Mentenanţa preventivă presupune acţiuni care relevă controlul riscurilor si pericolelor de producere a unui defect brusc, prin înlocuirea unor piese - elemente tehnice supuse uzurii, reglare, curăţare etc.; include majoritatea acţiunilor de revizii şi reparaţii planificate (întreruperi planificate).
   Mentenanţa corectivă are ca scop înlăturarea si controlul unor funcţionări defectuoase sau a unor situaţii generate în mod accidental (întreruperi neplanificate, aleatorii, cu durate neprecizate).
   Principalele obligații în cazul utilizării instalaţiilor se referă la:
-Respectarea masurilor și cerinţelor determinate de prevederile legislaţiei în vigoare, referitoare la echiparea si dotarea cu mijloace/echipamente de stingere, situaţie care este obligatorie pentru administrator;
-Pe durata reviziilor, reparaţiilor, dezafectarilor de instalaţii etc., este necesar să se respecte toate masurile cu caracter general și specific de prevenire, stingere a incendiilor;
-Răspunderile în acest sens revin operatorilor economici şi persoanelor care efectuează astfel de operaţii.
   Activitătile societății noastre cu privire la instalare constau în:
-Studierea proiectului și verificare conformității lui cu situația din teren în vederea începerii activităților de instalare a sistemelor de limitare și stingere a incendiilor;
-Instalarea sistemelor de limitare și stingere a incendiilor;
-Punerea în funcțiune a acestora;
-Efectuarea verificărilor curente de stare a sistemelor și instalațiilor de limitare și stingere a incendiilor;
-Asigurarea mentenanței sistemelor și instalațiilor de limitare și stingere a incendiilor.

 

   Societatea noastră este autorizată în conformitate cu OMAI nr. 87/2010 cu modificările şi completările ulterioare, pentru efectuarea lucrărilor de verificare, reîncărcare şi reparare a stingătoarelor de incendiu, cu excepţia celor care conţin anumite gaze fluorurate cu efect de seră.

 

   Conform legislației în vigoare, verificarea stingătoarelor de incendiu, repararea și umplerea acestora sunt operațiuni ce trebuie efectuate numai de persoane juridice autorizate de Centrul Național de    Securitate la Incendii și Protecție civilă. STING PREVENT SRL este autorizată să ofere servicii complete de verificare, reîncărcare și reparare stingătoare de incendiu conform Normelor tehnice privind utilizarea, verificarea, reîncărcarea, repararea şi scoaterea din uz a stingătoarelor de incendiu pentru toate tipurile de stingătoare:
-Stingătoare de incendiu cu PULBERE portabile și mobile (P1, P2, P3, P4, P6, P9, P12, P25, P50, P100).
-Verificare Stingătoare de incendiu cu SPUMĂ portabile și mobile (SM6, SM9, SM12, SM25, SM50, SM100).
-Verificare Stingătoare de incendiu cu DIOXID DE CARBON portabile și mobile (G2, G5, G10, G20).
-Stingătoare de incendiu cu APĂ
-Stingătoare de incendiu pentru METALE
-Stingătoare de incendiu cu SOLUȚIE CHIMICĂ APOASĂ
-Stingătoare tip sprinkler.

   Operațiunile ce trebuie efectuate pentru verificarea unui stingător de incendiu, în funcție de tipul acestuia, sunt:
-Verificare: demontat stingător, curățat stingător, verificat și gresat subansamble;
-Verificare, încărcare (presiune nominală de încărcare);
-Verificare și încărcare cu agent de stingere (pentru stingătoarele tip P – pulbere substanță stingătoare pentru clasele de incendiu A,B,C si E);
-Vopsirea recipienților deteriorate;
-Etichetarea și sigilarea stingătorului;
-Reparare: înlocuirea componentelor defecte sau deteriorate ale stingătoarelor;
-Orice înlocuire de piese, subansamble, ce necesită înlocuire se va efectua dupa prezentarea unui deviz ofertă și se va efectua cu acordul clientului.

   Eliberăm următoarele tipuri de documente:
-DECLARAȚIE DE COFORMITATE – FIȘĂ DE INTERVENȚIE, pentru fiecare tip de stingătoare;
-CERTIFICAT DE CALITATE ȘI GARANȚIE, pentru fiecare tip de stingătoare;
-PROCES-VERBAL de propunere pentru casare (dacă este cazul).

 

În continuare aveți posibilitatea de a verifica listele cu persoanele autorizate în conformitate cu OMAI nr. 87/2010, cu modificările şi completările ulterioare:

https://www.igsu.ro/InformatiiUtile/FirmeExpertiAtestati

 

 

 

 

© 2019 Copyright by psi-romania.ro