Nume:
Ignifugarea materialelor combustibile Bihor
E-mail:
daluvasting@gmail.com
Telefon:
0745.339.206
Telefon 2:
0746.872.538
Telefon 3:
0771.607.631
Website:
https://daluvasting.ro/
Adresa:
Str. Crângului, Nr. 20, Loc. Oradea, Jud.Bihor

Ignifugarea materialelor combustibile Bihor

Persoane autorizate in conformitate cu OMAI nr. 87/2010 pentru efectuarea lucrarilor de ignifugare a materialelor combustibile.

Detalii

   SC Daluva Sting SRL, este o societate nou infiintata, insa care detine personal specializat in mentenanta stingatoarelor cu o experienta de 12 ani. Va stam la dispozitie cu o gama larga de servicii in domeniul prevenirii si apararii impotriva incendiilor, incepand cu consultanta privind alegerea stingatoarelor de incendiu si a altor echipamente de stins incendii, servicii de verificare, incarcare si reparare a stingatoarelor precum si o gamă completă de servicii de coșerit.

   Stingatoarele comercializate de Daluva Sting sunt avizate si atestate si se regasesc pe Lista produseler certificate, conform O.M.A.I. nr. 88/2012 privind aprobarea Metodologiei de certificare a conformităţii în vederea introducerii pe piaţă a mijloacelor tehnice pentru apărarea împotriva incendiilor .

   SC Daluva Sting SRL este abilitata de catre Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila Bucuresti, pentru executarea lucrarilor de verificare, reincarcare si reparare a stingatoarelor, conform Autorizatie seria B, nr. 1161/2021.

  SC Daluva Sting SRL este autorizata pentru verificarea hidrantilor, cu aurizatia seria B, nr. 2131/22.11.2022. Denumirea completa este: Instalare şi întreţinere a sistemelor şi instalaţiilor de limitare şi stingere a incendiilor, cu excepţia celor care conţin anumite gaze fluorurate cu efect de seră.

   SC Daluva Sting SRL este abilitata de catre Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila Bucuresti, pentru executarea serviciilor de ignifugare a materialelor combustibile, conform Autorizatie seria B, nr. 1025/2021.

 

Pentru orice intrebari legate de alegerea unui stingator potrivit sau despre serviciile pe care le oferim va rugam sa ne contactati la datele de mai jos:


0745.339.206  / 0746.872.538 / 0771.607.631

 

daluvasting@gmail.com

 

De ce sa ne alegeti pe noi?

    Promptitudine, seriozitate si preturi competitive.
    Orientare catre client, prin identificarea si satisfacerea necesitatilor clientilor.

 

 

 

 

 

Servicii

   Ignifugare

   Este procedeul prin care se trateaza lemnul cu substante ignifuge pentru a-i mari rezistenta la foc, a incetini propagarea focului si a face jarul mai usor de stins. Ignifugarea nu este o modalitate de protectie prin care lemnul nu mai arde deloc. Metoda cea mai utilizata pentru aplicarea tratamentelor de ignifugare lemn o reprezinta aplicarea prin pulverizarea.  SC Daluva Sting SRL dispune de personal atestat in domeniul ignifugarii materialelor combustibile. Lucrarile de ignifugare se executa cu substante omologate si sunt executate conform standardelor si normelor in vigoare.

 

  Verificarea, reincarcarea si repararea stingatoarelor de incendiu  

   Verificare stingatoare

   Stingatoarele se verifica si se incarca periodic, conform legislatiei in vigoare.

   Prin verificare se urmareste aducerea caracteristicilor stingătorului la modelul certificat și garantia ca produsul prezintă siguranță în exploatare. Se verifica identitatea, integritatea exterioara a stingătorului, a furtunului/duzei de refulare, starea de încărcare, etichetarea și sigilarea stingătorului.

 

   Reincarcare stingatoare

   Reprezintă operațiunea de înlocuire a conținutului stingătorului în urma descărcării la utilizare, accidentală sau la termen. Se realizează cu agentul de stingere original cu care a fost încărcat de producător Odată cu reîncărcarea se realizează și o verificare cu scopul de a certifica existența caracteristicilor funcționale certificate. La final emitem o declarație de conformitate prin care certificăm că stingătoarele de incendiu reîncărcate corespund integral și prezintă siguranță în exploatare.

 

   Reparatii stingatoare

   Constă în repunerea în stare de funcționarea unui stingător la care au fost constatate defecțiuni. Repararea se realizează doar prin înlocuirea fitingurilor cu altele noi. Repararea se realizează utilizând numai piese de schimb originale sau acceptate de producător.

Realizăm urmatoarele operațiuni:
 

• identificarea defectelor ce trebuie înlăturate;
• verificarea la presiune a recipientului stingătorului, a supapei și a ansamblului furtun
• asigurarea de piese conforme modelului certificat;
• înlocuirea pieselor defecte;
• reîncărcarea cu agent de stingere;
• reasamblarea stingătorului;
• etichetarea și sigilarea stingătorului.

 

Oferim spre comercializare o gama variata de produse PSI:


   -Stingatoare de incendiu
   -Stingatoare auto
   -Stingatoare cu pulbere
   -Stingatoare transportabile
   -Stingatoare cu CO2
   -Stingatoare cu spuma
   -Suporti Prindere
   -Echipamente protectie individuala
   -Accesorii PSI (hidranti supraterani/subterani, cutii pentru hidranti, furtun PSI, racorduri, tevi etc.)
   -Echipamente de Stingere a Incendiilor (Sisteme de stingere a incendiilor)

  

   Verificarea hidrantilor

   Hidrantii de incendiu interiori si exteriori trebuie mentinuti in permanenta în stare de functionare, astfel în cazul unui incendiu, alimentarea cu apa sa fie neintrerupta. Verificarea hidrantilor se face de catre personalul calificat, al unei firme autorizate de Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila. La verificarea hidrantilor se urmărește:
 

• modul de manevrare a robinetelor, verificandu-se deschiderea si închiderea lor;
• starea furtunului sa fie corespunzatoare din punct de vedere calitativ, astfel încât sa nu cedeze la presiunea apei;
• accesul la hidranti sa fie permanent liber;
• echiparea hidrantului sa fie completa
• sa nu existe scurgeri sau corodari;
• marcarea hidrantilor sa fie clara si corecta.

 

   Contactati-ne la numerele de telefon afisate sau pe email si veti beneficia de servicii profesionale si produse certificate, de calitate superioara, la tarife corecte!

 

   Stingatoare de incendiu cu pulbere
   Stingatoarele incendiu tip P utilizeaza ca agent de stingere pulberea.
   Atentie: stingatoarele cu pulbere nu se vor folosi asupra echipamentelor electrice cu relee sau contacte sensibile la praf!
   Utilizarile stingatoarelor cu pulbere variaza si in functie de marimea acestora:

    stingatoarele mici de 1 si 2 kg pot fi folosite la stingerea incendiilor la autoturisme
    stingatoarele de 3 si 6 kg la stingerea incendiilor la camioane si incinte mici
    stingatoarele de 6, 9 si 12 kg la stingerea incendiilor in incinte medii si mari
    stingatoarele de 50 si 100 kg la stingerea incendiilor in spatii deschise.

   Eficienta ridicata la stingerea lichidelor combustibile, lipsa pericolului de electrocutare in cazul interventiei la echipamentele electrice sub tensiune si domeniul larg al temperaturii admise pentru pastrare, asigura utilizarea stingatoarelor tip P, cu preponderenta in spatii exterioare sau interioare cu pericol mediu si mare de incendiu: magazine, ateliere mici de reparatii auto si vopsitorii, instalatii tehnologice folosind lichide combustibile, ateliere pentru tratamente termice, depozite de marime redusa pentru lichide combustibile, posturi TRAFO de mica capacitate etc.

 

   Stingatoare cu spuma mecanica
   Sunt utilizate la stingerea inceputurilor de incendii din clasele A si B, atat in spatii inchise (magazii, blocuri de locuit, depozite, metrou, tramvaie, magazine, cladiri, hoteluri, institutii, autoturisme, camioane, muzee, scoli, licee, mall-uri) cat si in spatii deschise (statii PECO, santiere, organizari evenimente)

   Eficienta maxima este obtinuta in zonele cu risc mare la incendiu si pe suprafete si zone cu arii intinse.

   DATE TEHNICE GENERALE:
   Presiune de lucru: 14 bar
   Presiune de proba: 25 bar
   Control presiune: vizual pe manometru
   Temperatura admisa: 0 C ……………. + 55 C

  

   

   Stingatoare cu dioxid de carbon
   Sunt utilizate la stingerea inceputurilor de incendii din clasele B si C, fiind recomandate pentru incendiile de natura electrica, clasa E, (echipamente electrice cu tensiuni de pana la 1000 V ): computere, centrale telefonice, incaperi cu aparatura electrica si electronica, transformatoare, panouri electrice etc.

 

   Eficienta maxima este obtinuta in zonele cu risc mare la incendiu si pe suprafete si zone cu arii intinse.

 

   Hidranti interiori
   Sunt obligatorii in urmatoarele situatii:

   - clădirile închise din categoriile de importanţă excepţională şi deosebită A şi B, încadrate conform legislaţiei în vigoare, indiferent de aria construită sau desfăşurată şi număr de niveluri;

   - clădiri înalte şi foarte înalte, precum şi clădiri cu săli aglomerate, indiferent de destinaţie, de ariile construite şi numărul de niveluri;
   - clădiri de învăţămîntcu mai mult de 200 de utilizatori sau cele cu aria construită mai mare de 600 m2şi mai mult de 3 (trei) niveluri supraterane;
   - clădiri cu destinaţie de cazare a elevilor, studenţilor, sportivilor, clădiri de turism/structuri de primire turistică cu funcţiuni de cazare cu mai mult de 100 de paturi sau cele cu aria construită mai mare de 600 m2şi mai mult de 3 (trei) niveluri.
   - clădiri montane cu capacităţi mai mari de 100 de paturi;
  - clădiri pentru sănătate/de îngrijire a sănătăţii, supravegherea, îngrijirea sau cazarea/adăpostirea copiilor preşcolari, bătrâni, persoane cu dizabilităţi sau lipsite de adăpost cu mai mult de 100 de persoane sau cele cu aria construită mai mare de 600 m² şi mai mult de trei niveluri supraterane;
   - clădirile, compartimentele de incendiu şi spaţiile pentru comerţ cu mai mult de 2 (două) niveluri sau cu aria construită mai mare de 600 m²;
   - clădiri pentru cultură pentru mai mult de 200 de persoane sau cele cu mai mult de trei niveluri supraterane şi aria lor construită de peste 600 m²;
   - clădiri de cult cu mai mult de 3 (trei) niveluri supraterane şi aria construită peste 600 m² ;
   - clădiri administrative cu aria construită mai mare de 600 m2sau mai mult de 4 (patru) niveluri supraterane;
   - clădiri închise de sport cu capacitatea maximă simultană mai mare de 300 utilizatori
   - clădiri sau spaţii de producţie şi/sau depozitare în care se utilizează materiale sau substanţe combustibile, cu aria desfăşurată mai mare de 600m2;
   - depozite cu stive înalte (peste 6 m înălţime), indiferent de aria construită;
   - spaţii subterane publice (cu excepţia locuinţelor), de producţie şi/sau depozitare subterane cu aria desfăşurată mai mare de 600 m2;
   - parcaje subterane conform prevederilor reglementării tehnice în vigoare;
   - parcaje supraterane cu mai mult de 2 (două) niveluri sau cele cu aria desfăşurată mai mare de 600 m2;

 

   Hidrantii exteriori

   Hidranții exteriori se clasifica in:


   - hidranți subterani – Se montează subteran pe conducta
magistrală, facilitând conectarea cu hidranții portativi aflați în dotarea
pompierilor
   - hidranți supraterani
   - hidranți de suprafață – Asigură alimentarea cu apă a utilajelor
speciale pentru stingerea incendiilor sau pentru alte necesități.

• Hidranții portativi – Se folosesc la racordarea hidrantului subteran
pentru alimentarea cu apă a utilajelor de stins incendii.

 

  După concepție hidranții exteriori pot fi:
   • cu cot simplu
   • cu cot dublu
   • cu robineți

 

   Hidranții portativi cu cot simplu sunt fabricați în trei tipodimensiuni: A, B si C, în raport cu caracteristicile tehnice. Pentru a putea fi folosiți se racordează la rețea și cu ajutorul chei speciale se dă drumul la apă în funcție de situația de urgență. Presiunea de lucru a acestora este maxim 10 bari.
 

   Hidrantii de incendiu – interior si exterior trebuie mentinuti permanent in stare de functionare.
Beneficiarul instalatiei trebuie sa incheie un contract cu o persoana fizica sau juridical autorizata pentru efectuarea unui program de
verificari si mentenanta, cel putin semestrial

  

   Servicii profesioniste de curatare a cosului de fum prin cosar autorizat

   Curatarea canalului de evacuare al cosului de fum prin servicii de curatare profesioniste cu cosar autorizat este esentiala pentru buna functionare a semineului sau a sobei tale! De asemenea, randamentul si eficienta sunt conditionate de intretinerea si curatarea canalului de evacuare! Asa ca acorda importanta cuvenita curatarii cosului tau de fum! Nu uita ca acest lucru trebuie facut anual, inainte de inceperea sezonului rece. Pentru siguranta ta, apeleaza la un hornar calificat sau la o firma autorizata pe coserit pentru curatarea cosurilor de fum.
   Cele mai multe probleme de functionare corecta a unui semineu provin din lipsa curatarii sau slaba intretinere a cosului de fum, ori servicii de curatare prost operate. Acest lucru poate scadea masiv eficienta procesului de ardere din seminee prin depunerea de gudron sau funingine, dar poate pune in pericol sanatatea sau chiar siguranta locuintei si a familiei. Asa ca pentru soba, semineul sau centrala pe lemne (fara gazeificare) ai nevoie de un horn curat, pe care ti-l poate furniza o firma de coserit prin hornar autorizat, la preturi pentru buzunarul oricui!
 

   Nu-ti lasa cosul de fum sa functioneze din inertie – el trebuie intretinut sezonier si anual pentru randament in evacuare!
   Pentru o functionalitate perfecta si in parametri optimi, curata cosul de fum la intrarea si la iesirea din sezonul rece. Foloseste unelte si ustensile de curatare cos fum samotat (perie curatare cos fum), pentru siguranta ta, a familiei tale, a caminului si a mediului inconjurator, evitand astfel pericolul autoaprinderii pe canalul de fum, incendii sau alte riscuri majore.
Pentru a evita autoaprinderea cosului de fum este recomandat sa curatati cosul de fum cel putin de doua ori pe an (la inceputul si la sfarsitul sezonului rece). Daca incalzirea principala este cu combustibil solid este necesat sa curatiti cosul de fum la fiecare trei luni in timpul sezonului rece.
   Contacteaza-ne pentru consultanta, sfaturi si informatii!

 

   Detectare si alarmare la incendiu

   Detectie, preventie anti-incendiu, instalare, suport si mentenanta pentru sisteme de avertizare incendiu

   Un sistem de detectare, semnalizare și avertizare incendiu este o instalație cu rol de protecție, având scopul de a detecta și semnaliza în cât mai scurt timp posibil apariția unui început de incendiu în spatiile protejate, precum și acela de a alarma personalul, echipele de pompieri și oricare altă categorie de persoane aflate în zonă care pot ajuta la stingerea incendiului și la limitarea efectelor acestuia. Oferim servicii de instalare și punere în funcțiune sisteme de alarmare și detecție la incendiu, atat pentru interior cat si pentru exterior.
   Sistemul de detectie si alarmare la incendiu este unul dintre sistemele cele mai raspandite de preventie si detectie a incendiului. Aceste sisteme se bazeaza pe detectarea actiunilor premergatoare incendiului sau caracteristicilor incendiului in faza incipienta. Tot cu aceste sisteme avem parte de alarmarea personalului in vederea stingerii incendiului inainte ca acesta sa produca efecte majore.

 

   Verificare sistemelor si instalatiilor de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti

   Societatea noastra ofera servicii de verificare a sistemelor si instalatiilor de ventilare pentru evacuarea fumului si a gazelor fierbinti.

   Evacuarea fumului si a gazelor fierbinti (desfumarea) este procesul de extragere din spatiile incendiate a unei parti din fumul si gazele de ardere in scopul asigurarii conditiilor de evacuare a utilizatorilor si a folosirii mijloacelor de interventie la stingere, precum si pentru evacuarea gazelor fierbinti degajate de incendiu in fazele de dezvoltare.

 

   Trape de fum

   Trapele de fum sunt destinate evacuarii fumului si substantelor toxice din interiorul unei cladiri unde are loc un incendiu si reprezinta unul din elementele esentiale pentru evacuarea fumului.

 

 

 

 

© 2019 Copyright by psi-romania.ro